INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

INAYA Putri Bali ★★★★★

Nusa Dua - Bali - Indonesien

Deluxe Resortet INAYA Putri Bali ligger i en stor tropisk have direkte på stranden i Nusa Dua og kun 20 min. fra lufthavnen. Resortet har alle de faciliteter, der skaber en skøn afslapningsferie ved stranden.

In stock
Travel Code
ID-H-ND-1

Indkvartering

Deluxe Resortet INAYA Putri Bali ligger i en stor tropisk have direkte på den hvide sandstrand i Nusa Dua. Der er kun ca. 20 minutters transport fra lufthavnen til Nusa Dua, der er Balis internationale resortby med lækre hoteller og smukke grønne områder. Strandene er nogle af Balis allerbedste og der er et bredt udbud af aktiviteter, gode faciliteter som fx golfbaner, dykkercentre, fitnesscentre med personlige trænere osv, fantastiske restauranter med højt gastronomisk niveau samt aften-underholdning af høj standard rundt omkring i byen. Endelig er der god shopping i området, hvis plastikkortet skal luftes.

INAYA Putri Bali er designet med en balinesisk landsby i tankerne, og udsmykningen med træskærerier indeholder på smukkeste vis elementer af både Balis historie og hindu-mytologien. Allerede ved tjek ind oplever du den særlige balinesiske stemning i indretningen kombineret med et højt professionelt serviceniveau. Resortet har flere restauranter og barer, som tilbyder både det lokale og det internationale køkken.

Resortet har flere swimmingpools; den ene er meget speciel, idet den er bygget i 3 etager, som ligger i forlængelse af hinanden. Omkring swimmingpools, i haven og på stranden er der mange solstole, og selvfølgelig er der også en poolbar ligesom der også serveres for hotellets gæster på stranden. Der tilbydes forskellige aktivieter i løbet af dagen, som fx yoga, vandgymnastik, beachvolley og fodbold på stranden. Resortet tilbyder desuden gratis transport til et shoppingområde.

I INAYA Dewi Spa kan du blive forkælet med forskellige behandlinger. Naturligt dagslys, blød musik og dufte sammen med lækre spa-produkter og dygtigt personale vækker dine sanser så du efter behandlingen føler dig afslappet og forynget.

Resortet har godt 400 værelser fordelt på:

  • Deluxe Room - 48 m² 
  • Deluxe Pool Access Room - 51 m² og med direkte adgang til swimmingpool fra egen terrasse
  • Et begrænset antal suiter og villaer.

De veludstyrede værelser er indrettet i moderne, næsten minimalistisk balinesisk stil. Alle værelser har AC, fladskærms-tv med satellitkanaler, sikkerhedsboks, skrivebord og opholdsområde samt terrasse eller balkon. Der er desuden 1 x gratis minibar med alkoholfrie drikkevarer samt kaffe- og tefaciliteter. Badeværelset har både regnbruser og badekar, hårtørrer, tøfler og lækre toiletartikler. Der er også gratis wifi.

 

Bestil

Send rejseforespørgsel

INAYA Putri Bali ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden