INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

I Lanna House ★★★

Chiang Mai - Thailand

Et mindre, idyllisk hotel i hjertet af dejlige Chiang Mai. Her finder du thai-inspirerede værelser, et frodigt poolområde og kort afstand til byens attraktioner og mange, hyggelige restauranter.

In stock
Travel Code
TH-H-CM-100

Indkvartering

Når du skal udforske Chiang Mai, er I Lanna House et rigtig godt bud på, hvor du skal have din base imens. Hotellet ligger meget centralt, med sine 7 minutters gang til Phra Singh Temple og Sunday Night Market. Derudover er der kun 3 km til Chiang Mai lufthavn.

Hotellet har en hyggeligt poolområde, der er omkranset af træer og andet grønt, og et møbleret område, hvor du kan nyde solen. Derudover er der også borde og stole. Der er gratis WiFi og parkering ved hotellet. Derudover tilbyder hotellet gratis morgenmad hver dag.

Værelserne er indrettet i en behagelig thai-stil i en blanding af lyse og mørke farver. Der er tre forskellige værelsestyper, som du kan vælge imellem. Alle værelserne har TV, air condition, sikkerhedsboks og en eller to, store, behagelige senge – for ikke at glemme badeværelse med morgensko, hårtørrer og diverse gratis toiletsager.

Queen Room With Balcony

Med sin store dobbeltseng, er der plads til to personer i dette værelse. For et tillæg kan der tilføjes en ekstra seng. Værelset kommer med en dejlig, møbleret altan, hvor du kan slappe af i ro og mag. Værelset er 29 m2.

Standard Double Room

Her er også plads til to personer. Her finder du en stor dobbeltseng og de samme faciliteter som i de andre værelser. Værelset er 18 m2.

Standard Twin Room.

Helt samme standard som dobbeltværelset, blot med to enkeltsenge.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

I Lanna House ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden