INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hyatt Regency Bali ★★★★★

Sanur - Bali - Indonesien

5-stjernet strandluksus i hjertet af Sanur. Perfekt ferieresort midt i den smukkeste have med solåbne og skyggefulde oaser, med en gudeskøn spa, lækre restauranter og masser af aktiviteter.

In stock
Travel Code
ID-H-SA-1

Indkvartering

Når man kører ind gennem porten til det 5-stjernede luksushotel Hyatt Regency Bali fornemmer man med det samme en nærmest aristokratisk elegance. Resortet ligger i den skønneste have med pragtfulde gamle og skyggefulde træer og velplejede blomsterbede. Haven på 9 ha er designet af den anerkendte landskabsarkitekt Made Wijaya, og den er helt vidunderlig at gå på opdagelse i.

Hyatt Regency Bali ligger i Sanur på en kæmpe grund på 9 ha, der ligger direkte på stranden. Stranden er idyllisk, velplejet og indbydende, og vandet er roligt og børnevenligt. Der er meget roligt ud for resortet, da motoriseret vandsport er henvist til andre steder. Uden for hotellets mure ligger den skønne kystby Sanur, og inden for gåafstand findes småbutikker, et væld af caféer og restauranter. Stemningen i Sanur er hyggelig og travl uden det store udbud af natteliv. Resortet ligger ca. 35 min. fra lufthavnen.

Den elegante luksus præger alt på hotellet. Receptionen er stor, og du bliver budt velkommen af smilende og professionelt personale. Der er smukke møbler og blomster over alt.

Hotellet har tre swimmingpools med en børnepool, et fitnesscenter, 3 restauranter med lokale og internationale retter, flere barer samt en spa, der er et kapitel for sig. Spaen har 10 behandlingsvillaer og en dedikeret lappool, og tilbyder massage, krops- og ansigtsbehandlinger.

Der er 363 værelser og suiter fordelt i tre bygninger. Alle værelser er indrettet med lyse træsorter i moderne design. Værelserne har AC, sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliteter og balkon. Badeværelset er veludstyret med lækre toiletartikler og har naturligvis også badekåbe og hårtørrer.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Hyatt Regency Bali ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden