INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Holiday Resort Lombok ★★★★

Lombok - Indonesien

Fantastisk strandhotel omringet af vulkanstrande og et hav med smukke koralrev. Fyldt med muligheder – både når det gælder aktiviteter og værelser.

In stock
Travel Code
ID-H-LB-7

Indkvartering

Holiday Resort Lombok er et dejligt 4-stjernet hotel, med en perfekt beliggenhed på Senggigi Beach med en uspoleret natur og de karakteristiske mørke vulkanstrande. Der er mange koralrev ved stranden, så det anbefales at man bader med badesko her.

Resortet har masser af faciliteter – herunder kæmpe swimmingpool med børnepool, fitnesscenter, tennisbaner, vandsportsfaciliteter, restaurant og turskranke.

Hotellet har både værelser, bungalows samt familieværelser. Alle værelserne er med aircondition, køleskab, kaffe/te faciliteter, tv og privat balkon/terrasse. Her er mulighed for "connecting doors" på Oceanview værelserne og der er "family apartments".

Resortet har tropiske haver som spreder sig over 15 hectar. Her er der palmer og farverige sommerfugle der kreerer en helt fantastisk atmosfære.

Der er muligheder for shopping, restaurantbesøg og natteliv blot 5 minutter fra hotellet.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Holiday Resort Lombok ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden