INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hintok River Camp

Hin Tok - Thailand

Få en unik oplevelse ved River Kwai i luksuriøse safaritelte.

In stock
Travel Code
TH-U-3

Beskrivelse

Hin Tok lejren er en exceptionel mulighed for at bo midt i naturen i luksussafaritelte, og samtidig opleve en af Thailands store attraktioner - River Kwai og Hellfire Pass. 
Hintok-bjergene og regnskoven danner en frodig og smuk baggrund for teltlejren, og foran restauranten flyder den legendariske Kwai-flod. Et ophold som byder på komfort, bekvemmelighed, pragtfuld mad og unikke oplevelser i naturen. 
Turen er på 3 dage/2 nætter og programmet er som følgende:

Dag 1 Afgang fra Bangkok og kørsel til Kanchanaburi, hvor man besøger krigskirkegården, sporvejsmuseet og ikke mindst broen over floden Kwai.
Ved 12-tiden om formiddagen er der ankomst til Hin Tok River Camp hvor I checker ind og nyder en frokost.
Efter frokost besøges Hellfire Pass memorial Museum som er dedikeret til krigsfanger fra 2. verdenskrig. I følger til fods vandrestierne og returnerer til Hin Tok River Camp.
Sent på eftermiddagen er der mulighed for på mountainbike at opleve en lokal landsby der ligger nærved, inden der serveres aftensmad i campen.

Dag 2: Tidligt om morgenen er der afgang på cykel over hængebroen til templet hvor der gives mad til munkene.
Herefter returneres til campen hvor I nyder jeres morgenmad og herefter er dagen til fri disposition til at nyde naturen, freden og måske få sig en dukkert i floden eller den naturlige pool. I kan også vælge at vandre af stierne, få massage eller tage en mountainbike ud i naturen.
Aftensmaden nydes i campen.

Dag 3: Efter morgenmad checkes ud og turen går med longtailbåd ad floden for at komme til River Kwai jungle Raft. Herfra besøger I den etniske stammelandsby Mon Tribal Village. Efter besøget spises frokost på en lokal restaurant inden I skal på en tur med toget der køer over broen River Kwai.
Hen på eftermiddagen går turen retur til Bangkok og herfra videre til jeres næste destination.

Med i prisen er: 
- al transport
- 2 overnatning på Hin Top River Camp luksus telte
- 2 x morgenmad, 3 x frokost og 2 x middag
- udflugter som beskrevet med lokal engelsktalende guide.
- alle entreer i programmet
- gratis brug af mountainbikes

Bestil

Send rejseforespørgsel

Hin Tok River Camp
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...