INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hilton Hua Hin Resort & Spa ★★★★

Hua Hin - Thailand

Luksuriøst, førsteklasses resort med fantastisk beliggenhed direkte på stranden. Hotellet har et overdådigt udvalg af faciliteter og restauranter samt et utroligt venligt og serviceminded personale.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-20

Indkvartering

Hilton-hotellerne er kendt for deres gode standard og service - og dette flotte hotel i thailandske Hua Hin er bestemt ikke en undtagelse.

Hilton Hua Hin Resort har den perfekte beliggenhed direkte ved stranden og midt i centrum, hvilket betyder gåafstand til alle ferieaktiviteterne og byens utrolige shoppingmuligheder. Hotellet er kendt for sit høje serviceniveau og fantastiske faciliteter, som giver dig de bedste rammer for en luksuriøs ferie. Hotellet byder eksempelvis på:

  • Stor swimmingpool med swim-up bar, jacuzzi og børneafdeling med vandrutsjebane
  • Solstole, parasoller og håndklædeservice
  • Fitnesscenter
  • Tennisbane
  • Squash og billard
  • Mulighed for roomservice
  • Spa- og massageafdeling med skønne behandlinger
  • Cykler til udlejning
  • Kids Club
  • Konferencerum

Foruden ovenstående har Hilton Hua Hin intet mindre end 3 restauranter med tilhørende barområder. På hotellets øverste etager finder du restauranten White Lotus, som specialiserer sig i kinesiske retter. På tagetagen finder du også en rooftop bar, hvor du kan nyde en kølig drink til den fantastiske udsigt og solnedgang over Siambugten og de omkringliggende bjerge. The Market Restaurant serverer alt, hvad hjertet begærer af italienske, thailandske og japanske retter, hvorimod Chay Had Restaurant serverer de friskeste fisk og skaldyr, imens du nyder udsigten over havet.

Hotellet sørger for underholdning flere gange ugentligt. Flere af aktiviteterne foregår i løbet af dagen omkring poolområdet, mens livemusikken spiller nogle aftener om ugen.


Hotellet er indrettet smagfuldt i et mix af internationalt og lokalt interiør, og det renoveres løbende, så det altid fremtræder pænt og nyt. Her er 297 værelser fordelt på 17 etager. Alle værelsestyper har privat balkon med minimum nogen havudsigt De er tilmed alle store og lyse. Derudover har alle værelser faciliteter såsom TV, aircondition, deponeringsboks, minibar, te- og kaffefaciliteter, badekåbe med tilhørende slippers og hårtørrer, og hvad der ellers måtte forventes af et Hilton hotel. Der er daglig rengøring på værelserne, hvor dine håndklæder bliver skiftet. Sengelinned bliver skiftet 4 gange pr. uge.

Med sine 4 velfortjente stjerner er hotellet det essentielle stamsted for den perfekte ferie.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Hilton Hua Hin Resort & Spa ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden