INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Haad Tien Beach Resort ★★★★

Koh Tao - Thailand

Charmerende og flot 4-stjernet resort ved den skønneste, afsides beliggende strand på Koh Tao's sydlige spids. Nyd de kridhvide strande og et krystalklart hav i god komfort.

In stock
Travel Code
TH-H-KT-46

Det kan du glæde dig til

Haad Tien Beach Resort er et smukt og imponerende resort, der ligger på øen Koh Tao, lige ved det turkise vand ved Shark Bay. Her føler du virkelig, at du holder ferie i paradisets have. Resortet er nemlig præget af svajende palmer og luksuriøse, velindrettede villaer. Hotellet har flere pools med tilhørende liggestole og parasoller, så du kan komme helt ned i gear og nyde solens varme – og måske en kold drink eller sodavand.

Resortets restauranter skal nok sørge for, at din mund løber i vand. På Insea Bar & Grill, kan du boltre dig i lækre thai- eller internationale retter. Her er også rig mulighed for at nyde en velblandet drink, imens du ser solen gå ned ved stranden. Resortet tilbyder også smagfulde, italienske retter på Capri Ristorante Italiano – og når du er sulten efter snacks, frisk frugt eller en eksotisk drink, står The Beach Bar klar til at opfylde dine ønsker.

Når du skal helt ned i gear, kan du med fordel bevæge dig over i Tien Spa, som desuden har sin egen butik. I spaen kan du få en afslappende massage og en skøn behandling. Her er virkelig garanteret komfort og afslapning.

Når du trænger til et eventyr, kan du en tur væk fra resortet. Haad Tien tilbyder dykkerkursuser, dykkerture, speedbådsture og sejlture i longtailbåde.

Hideaway Villa

Villaen ligger i resortets tropiske have, hvor du kommer til at bo med udsigt til de tårnhøje palmer. Du kan her nyde godt af privat møbleret terrasse. Derudover er villaen møbleret i det fineste, mørke træ, der virkelig fremhæver den tropiske destination. Her kan bo 2 voksne og et barn.

Getaway Villa

Et stykke tættere på stranden, finder du denne villa. Den er præget af lyse farver kombineret med det mørke træ. Der er 40 meter til det varme sand, som du kan nyde synet af fra din terrasse. Her kan bo to voksne og et barn. Ønsker du lidt mere plads, kan du vælge Haadtien Villa.

Castaway Beach Villa

En skøn villa på lige på stranden og dermed med den bedst mulige havudsigt. Du bor bogstaveligtalt lige i vandkanten. Her kan du nyde varmen i en solseng. Her er plads til 2 voksne og et barn. Rejser du med flere personer, kan du med fordel vælge Castaway Beach Family Villa, hvor der er plads til 4 personer.

Haadtien Pool Villa

Når du holder ferie i denne villa type, får du din egen, private pool. Du får derudover en betagende havudsigt, da du stadig er tæt på stranden. Glæd dig til at nyde terrassen og den velindrettede villa. Her er plads til to voksne og et barn. Opgrader til Getaway Family Pool Villa, hvis du rejser i en gruppe af 4 personer.

Resort video:

Bestil

Send rejseforespørgsel

Haad Tien Beach Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden