INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Grand Sunset Resort Gili Air ★★★

Gili Air - Indonesien

Tag til Indonesien og nyd solen og naturen på Grand Sunset Resort Gili Air. Et helt fantastisk hotel med mange faciliteter, blandt andet egen dykkerskole og restaurant.

In stock
Travel Code
ID-H-GA-24

Indkvartering

Grand Sunset Resort Gili Air er det perfekte hotel for dig, hvis du elsker varme sandstrande, blåt hav og afslapning ved poolen. Hotellet er beliggende på Gili Air, der er en del af ø-gruppen Gili-øerne. Her finder du perfekte hvide sandstrande og fantastisk smuk natur. Bare 5 minutters gang fra hotellet ligger den lokale by, hvor du kan besøge restauranter og butikker.

Grand Sunset Resort Gili Air ligger på en fantastisk placering helt ned til stranden, så du er sikker på en smuk solnedgang hver eneste aften.

På øen finder du et væld af aktiviteter. Her er noget for alle. Hvis du elsker aktiv ferie, kan du blandt andet besøge hotellets eget dykkercenter, hvor du kan lære alt om dykning i de fantastiske koralrev, der omkranser øen. Du kan også leje en tur på hesteryg langs den smukke kyst. Hvis du er mere til afslapning, så er der også rig mulighed for det. Nyd en drink ved hotellets pool eller opdag den fantastiske indonesiske mad i hotellets restaurant.

Hotellet har alle moderne faciliteter samt gratis Wifi og open air badeværelser.

På hotellet finder du to typer af værelser. På alle værelsestyper er der open air badeværelse, hvor du kan tage bad under åben himmel. Selvfølgelig helt afskærmet, så privatlivet er intakt.

Twin Rooms

Indeholder to enkeltsenge og passer til dig der er afsted med en ven eller rejsemakker og gerne vil sove i egen seng. Her er eget bad og toilet, rent og dejligt sengelinned og håndklæder.

Queen Rooms 

Skal du på en romantisk ferie, så er Queen Rooms det perfekte værelse til dig. Her er en dejlig stor dobbeltseng og alle faciliter samt eget bad og toilet og gratis Wifi.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Grand Sunset Resort Gili Air ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden