INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Grand Jomtien Palace ★★★

Pattaya - Thailand

Et godt turistklassehotel tæt på Komtien Beach. Et godt udgangspunkt for rejsende, som drømmer om at komme ud og opleve en masse i det centrale Thailand.

In stock
Travel Code
TH-H-PA-97

Indkvartering

Velkommen til Grand Jomtien Palace. Her kan du holde ferie i flotte og komfortable omgivelser. Læn dig tilbage og nyd de flotte, velindrettede værelser og den korte afstand til stranden.

Grand Jomtien Palace er kendt for sin fantastiske beliggenhed tæt på Jomtien Beach og Pattaya by. Du er på den måde tæt på områdets mange restauranter, butikker og sprudlende liv. Hotellet har en stor pool, hvor du kan nyde en afkølende dukkert, når du får det for varmt i din liggestol. Der er også en børnepool, pool håndklæder og parasoller. Hotellet har også sine egne tre restauranter, samt to barer. Den ene restaurant har en skøn udsigt over havet, mens de andre er indendørs og med live musik, der giver en god stemning.

Der er mange forskellige værelser at vælge imellem på Grand Jomtien Palace. De er fordelt på 14 etager og er alle store, lyse moderne og velindrettede værelser. Du kan b.la. vælge imellem et Deluxe værelse, Superior værelse, Jumtien suiten og Junior suiten, som alle findes i tårnfløjen. Superior værelserne har balkon med begrænset havudsigt og deluxe værelserne har balkon med fuld havudsigt.

Alle værelserne har både satellit-tv, radio, minibar med cocktails og mocktails og aircondition. Badeværelserne indeholder alt hvad du har brug for, lige fra sæbe, shampoo, håndklæder, morgenkåber, badekar og hårtørrer.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Grand Jomtien Palace ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden