Loading...

Grækenland

Oplev det bedste af Grækenland

Grækenland er en foretrukken rejsedestination, og det forstår vi godt. Landet er berømt for sit azurblå vand, fine hvidkalkede landsbyer, solrige middelhavsklima og ikke mindst sin lange, imponerende kulturhistorie.

Tag på ferie i det græske paradis

Kom helt ned i gear og tag grækernes sænkede skuldre og afslappede tilgang til jer, når I begiver jer ud på en ferie til en af skandinavernes foretrukne sommerferiedestinationer: Grækenland. Grækenlands popularitet skyldes i høj grad landets indbydende strande med azurblåt vand og hvidt sand, og selvom vi udmærket forstår kærligheden til disse idylliske strandområder, har Grækenland også meget andet at byde på. Her er blandt andet masser af små byer, der summer af idyl. Byerne ser nærmest maleriske ud med de blændende, hvidkalkede huse med havmatchende blå vinduer og døre samt de små fiskerlejer, hvor de lokale hver morgen hiver de fineste fisk op i deres små både. Nyd friskfangede fisk i de lækre restauranter, eller dån hen i landets andre kulinariske delikatesser som frisk feta, saftige kalamata oliven, souvlaki, tzatziki, gyros og mange andre lækkerier.

Oplev Grækenlands største ø Kreta, vulkanøen Santorini, skildpaddeøen Zakynthos, solrige Rhodos, betagende Korfu eller en af de mange andre fantastiske feriedestinationer. Øerne er fyldt med de hyggeligste kystbyer, som alle oser af charme og kulturelle indtryk. Her vil du møde gademusikere, som spiller op til zorba-dans, og små pastelfarvede bygninger. Destinationerne er perfekte til familieferie og ferier for voksne, til eventyrere og til strandløver.

Grækenland har en helt fantastisk historie, hvor guder og gudinder tidligere har spillet en central rolle i de lokales hverdag, og du ser stadig Jomfru Maria i vejkanten alle vegne. Et land med så dybe tidslommer og mange arkæologiske fund skaber en helt unik kultur, som er værd at grave sig ned i. Tag på udflugter til antikkens arkitektoniske oldtidsminder, som alle er fyldt med spændende historier om den græske mytologi, eller oplev fortællingerne livliggjort i et af hovedstadens mange teatre.

 

View as Grid List

2 Items

per side
Voksenrejse på 5-stjernet hotel på græske Zakynthos

Hvis du er på udkig efter et luksuriøst ophold på den græske ø Zakynthos, er designerhotellet Zante Maris Suites det helt rigtige valg. Nyd den afslappende stemning ved poolen og enestående udsigter.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH eller Billund
Pris på forespørgsel
Voksenrejse til Grækenland

Sæt kurs mod Grækenlands mest alsidige rejsemål, Rhodos, og glæd dig til skønne strande og kulturelle seværdigheder. Hotel Atrium Platinum Luxury Resort & Spa er din luksuriøse base undervejs.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel