INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Gili Zen Resort ★★★★

Gili Island - Bali - Indonesien

Kom helt ned i gear med egen private pool, komfortable værelser og en kort romantik gåtur til det store blå ocean og dets mange muligheder.

In stock
Travel Code
ID-H-GA-13

Indkvartering

Gili Zen Resort er et charmerende lille hotel, beliggende på Gili Air. En ø hvor der ingen motordreven transport er, og der dermed er mulighed for at komme helt ned i gear og nyde roen og lyden af bølgeskvulp.

Resortet er beliggende tæt ved en kokosnøds plantage, og med kun en kort romantisk gåtur til kridhvide sandstrande og lyseblåt vand. Hvilket samler alt det bedste fra et tropisk landskab. Foruden fantastisk beliggenhed byder stedet på bl.a. følgende faciliteter, som skal være med til a giv jer et fantastisk ophold:

  • Egen private pool til alle villaer
  • Åbent brusebad
  • Garderobeskab
  • Aircondition
  • Wi-Fi
  • Morgenmad
  • Daglig rengøring

Hotellets faciliteter stopper ikke her, men byder også på eget spaområde, hvor I kan blive forkælet med forskellige massagebehandlinger. Derudover er der åben reception hele døgnet, hvor I vil blive mødt af et glad og professionelt personale, som altid står klar med en hjælpende hånd.


Får I brug for at brænde noget energi af på jeres ophold, byder Gili Air på et hav af aktiviteter, som ofte relaterer sig til det smukke og livlige vand som øen er omgivet af. Her er mulighed for både at snorkle, dykke, stand up paddle og m.m. Eller I kan tage en cykeltur rundt om øen, deltage i et madlavningskursus eller dyrke yoga i solens morgentimer.

Gili Zen Resort er for jer som har brug for et romantisk get-away med komfort og luksus i højsæde.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Gili Zen Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden