VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Formel 1-rejser

Formel 1-rejser for entusiaster

Kom helt tæt på racerbilerne og mærk suset og adrenalinen fra banen, når Formel 1-løbene skydes i gang! Oplev de bedste racerløb og den ekstraordinære elektriske stemning fra tribunerne på de mest legendariske Formel 1-baner i sporten!

 

Rapido Travel er et rejsebureau for motorsports-entusiaster. Her sørger vi for en fuld rejsepakke med fly, transfers, hotel og de bedste tribunepladser på banerne. Gennem årene har vi sendt tusindvis af Formel 1-fans afsted på deres livs oplevelse til de berømte løb. Vi har erfaring med grupperejser til både private og til virksomheder, hvor vi kan arrangere skræddersyede programmer, som bedst matcher dine ønsker.

Tag et kig på vores udvalg af Formel 1-rejser nedenunder og bliv inspireret til at tage på en motorsportsrejse udover det sædvanlige.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
Side
per side
Oplev Milano og Monza 07.-12.september 2022

UDSOLGT - Forespørg eventuelt på venteliste
Rejs med til Italiens Formel 1 Grand Prix 2022 på Monza banen.
Kombiner skønne dage i Milano med Formel 1 oplevelser i verdensklasse....og så kan Italien jo næsten altid give garanti for gode mad-og-drikke oplevelser.

 • Ingen dato sat
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
30.september-02.oktober 2022

Oplev et fantastisk Formel 1-løb i den travle storby Singapore. En 5 kilometer lang bane der bliver fejret med fest og farver. Vi samler danske tilskuere så vi kan fejre Kevin Magnussen med danske farver.


***Kun på forespørgsel da pladserne er udsolgt men vi undersøger om ekstra pladser er muligt***

 • Ingen dato sat
 • 3 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Oplev Milano og Monza 09.-11.september 2022

UDSOLGT - Forespørg eventuelt på venteliste
Rejs med til Italiens Formel 1 Grand Prix 2022 på Monza banen.
Kombiner skønne dage i Milano med Formel 1 oplevelser i verdensklasse....og så kan Italien jo næsten altid give garanti for gode mad-og-drikke oplevelser.

 • Ingen dato sat
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Hos os får du det maksimale ud af din Formel 1-rejse, hvor du med entrebilletter også vil få adgang til testløb og kvalifikationsløb, der afholdes i dagene op til selve løbet. Her får du gode muligheder for at følge med i holdene og racerkørernes forberedelser.

Syv fede F1-baner

Autodromo Nazionale Monza - Italien

Monza-banen, beliggende i Milano, blev indviet i 1922 og har lagt grund til Formel 1-løb hvert år, bortset fra 1980, siden turneringens begyndelse i 1950. Dette er en legendarisk bane og er et værdifuldt stykke af Formel 1-historien.

Marina Bay Circuit - Singapore

Den 5km lange Marina Bay Circuit bane er en teknisk svær bane, der snor sig igennem byen. Banen er især kendt for at være den første Formel 1 bane med natløb, en fantastisk oplevelse med Singapore's smukke skyline lysende i baggrunden.

Circuit Park Zandvoort - Holland

Circuit Park Zandvoort historiske bane blev indviet i 1948 og har igennem tiderne skiftet layout mange gange. Den udfordrende 4,3 km bane har haft en fast plads i Formel 1 siden 1952. De fleste af motorsportens kendte ansigter har derfor kørt banen på et tidsspunkt i deres karriere.

Circuit De Monaco - Monaco

Circuit De Monaco bliver anset som en af de mest krævende baner i Formel 1, da det er en smal bane, der ligger i gaderne i byen Monaco. Derudover har banen masser af sving og bakker samt en tunnel, som virkelig udfordrer kørernes evner.

Circuit of the Americas - USA

Circuit of the Americas blev bygget i 2012 og var den første bane i USA bygget specifikt til Formel 1. Banen ligger i Elroy, Texas, og med plads til 120.000 tilskuere er der garanteret en utrolig stemning, når racerløbet skydes i gang.

Yas Marina Circuit - Abu Dhabi

I 2009 åbnede Yas Marina Circuit på den kunstige ø Yas i Abu Dhabi, og banen har været brugt til Formel 1 lige siden. Banen har 21 sving, og racerkørere skal derfor være forberedt på en udfordring, når turen går forbi Abu Dhabi. Rundt på banen findes fem store tilskuertribuner, hvor der i alt er plads til 50.000 tilskuere.

Suzuka International Racing Course - Japan

Motorsportsanlægget Suzuka International Racing Course har siden 1987 afholdt det japanske Formel 1-Grand Prix, med undtagelse af to år. Med en tilskuerkapacitet på 155.000 er der masser af plads til engagerede og passionerede F1-fans, når turneringen kommer forbi Japan.

Hold

Ferrari er nok det mest velkendte hold, når det kommer til Formel 1, men vi skal faktisk helt tilbage til 2007, før det italienske hold vandt verdensmesterskabet. I det seneste årti har verdenseliten i Formel 1 været domineret af østrigske Red Bull og tyske Mercedes. Selvom Ferrari ikke nyder samme succes som tidligere, er det stadig et velkendt hold, som mange mennesker følger tæt. Og måske er det kun et spørgsmål om tid, før den italienske gigant vågner og generobrer tronen som verdensetter i Formel 1.

Kørere

I 90'erne og specielt i 00'erne var Michael Schumacher fra Tyskland et sandt Formel 1-fænomen, og han har vundet verdensmesterskabet hele syv gange. Kun den nuværende racerkører Lewis Hamilton, der vandt senest i 2020 har vundet lige så mange verdensmesterskaber. Britiske Lewis Hamilton havde i 2021 mulighed for at vinde sit 8. verdensmesterskab, men den belgisk-hollandske Max Verstappen fik spoleret planerne, da han overhalede Hamilton i allersidste runde og dermed snuppede titlen som den nye verdensmester.

En del af Top Tours

Rapido Travel er en del af Top Tours, og vi vil gøre, hvad vi kan for at give dig en fantastisk rejse til et Formel 1-løb, hvor du vil få uforglemmelige minder. Er du mere til helt andre rejseformer, så er vi her hos Top Tours specialiserede i at lave skræddersyede rejser, hvor du kan få en fantastisk ferie til bl.a. Thailand eller Bali.