Loading...

Formel 1-rejser i Monaco

Monaco Grand Prix den 23. maj 2021

Det er umuligt at finde et mere glamourøst grand prix end Monacos. Her kommer celebrities fra nær og fjern for at blive set. Det er champagne på tagterrassen, superbiler på hvert gadehjørne og fester på de store yachts i havnen.

Monaco

Monaco har været med i Formel 1 siden begyndelsen i 1950, og fast på kalenderen siden 1955. Det har altid været det mest ventede grand prix. Du får muligheden for at se race på banen, der blandt andet er blevet omtalt som at flyve helikopter i en tagrende. Det er helt uvirkeligt at se de hastigheder, som bilerne kører igennem de smalle gader og vi har de bedste pladser til at overvære det.

Monaco er sin helt egen og alle kørere drømmer om at vinde her. Det er en del af den hellige treenighed med Monacos Formel 1-grand prix, Indianapolis 500 og Le Mans 24-timersløbet. En unik oplevelse, hvor man virkelig mærker farten. Skal du kun opleve et Formel 1-løb i livet, så er det Monaco du skal til.

View as Grid List

1 Item

per side
Formel 1-rejse i Monaco

Monacos Grand Prix den 23.maj 2021
Monacos Grand Prix er noget helt særligt. Det er klassisk, elegant, historisk, dramatisk og fantastisk! Og det har det været fast hver sæson siden 1955. Der er ingen tvivl om, at Monacos Grand Prix er det mest prestigefyldte løb, en kører kan vinde.

  • Ingen dato sat
  • 4 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel