Loading...

Formel 1-rejser i Mexico

Mexicos Grand Prix den 27. Oktober 2019

Mexico vendte tilbage til Formel 1 i 2015 med et brag af et løb. Mere end tyve år siden Nigel Mansell vandt for sidste gang var der igen Formel 1-biler på den mexicanske Autodromo Hermanos Rodriguez.

Mexico

Banen lignede sig selv og alligevel. Du er ikke i tvivl om, at du er i Mexico, når du ser banelayoutet, men alligevel er banen lavet om store dele af banen.

Mest åbenlyst er fjernelsen af Peraltada-svinget, som er blevet erstattet af en stadionsektion, og det er måske det mest atmosfærefyldte sted på hele kalenderen. Med en af de længste langsider på kalenderen er topfarten en af de højeste. På trods af at banen ligger mere end 2000 meter over havets overflade, så har det ikke haft den samme indflydelse på turbomotorerne, som de gamle sugemotorer havde tidligere.

Mexicos comeback i kalenderen er noget som bliver fejret i Mexico. De mexicanske fans kæmper med de japanske om at være de mest entusiastiske, så man keder sig ikke og hvilket bedre sted at smage det mexicanske køkken.

View as Grid List

1 Item

per side
Formel 1-rejse i Mexico

Den 1. november 2020
Formel 1 vendte tilbage til Mexico og det bliver tredje år, der skal køres på den nye Autodromo Hermanos Rodriguez, der frem til comebacket i 2015 blev udsat for en Tilke-ficering. 

  • Ingen dato sat
  • 4 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel