Loading...

Formel 1-rejser i Italien

Monza

Italiens Grand Prix den 4. – 6. September 2020

Ferraris hjemmebane

Det italienske grand prix har været en del af Formel 1 siden Formel 1 blev etableret i 1950. Med undtagelse af 1980, hvor Monza-banen var under ombygning, så er dette farttempel banen, hvor triumfer er blevet fejret og tragedier blev sørget. Den lange historie mærkes allerede udenfor banen. Stil dig op i Monza Parc og lad dig indsuge af historien. Du mærker det i hele kroppen og begynder at smile.

Banen blev bygget i 1922 og oprindelig var formålet at bruge den til motorcykelrace. Det var dog de firhjulede biler, der er mest kendt på banen. Den oprindelige bane var 10 km lang og bestod af to baner, hvor langsiderne løb side om side med hinanden. De to stejlkurver der blev brugt i begyndelsen af Formel 1 kan stadig ses på banen, selvom de ikke har været brugt i mange årtier.

Når Ferrari vinder på denne bane, så fejres det i hele Italien. Kirkeklokkerne ringer i Maranello og fødselstallet stiger ni måneder senere.

Beliggende tæt på Milano er dette en god kombination af storbyferie og racerferie. Drik en espresso imens du ser på folk passere foran Duomoen og lader konen/kæresten slå sig løs i de mange modebutikker med de rigtige navne på facaderne.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.