Loading...

Formel 1-rejser i England

Silverstone

Det britiske GP den 19. Juli 2020

Den første bane

Den tidligere flyveplads fra 2. verdenskrig blev første gang besøgt af formel 1 løbet i 1950. Faktisk var det det allerførste Formel 1-grand prix blev kørt. Dette løb er hidtil det eneste britiske formel 1-grand prix, der er blevet overværet af kongehuset, nemlig Kong George VI og dronning Elizabeth. Fra 1955 blev det britiske grand prix skiftevis afholdt på henholdsvis Silverstone og Aintree banen og fra 1964 til 1986 skiftesvis på henholdsvis Silverstone og Brands Hatch. Fra 1987 blev Silverstone den eneste benyttede bane til det britiske formel 1 grand prix.

Silverstone har ændret sig meget siden det første grand prix tilbage i 1950, men banen er, lige som dengang, stadig hurtig og krævende og med øje for et perfekt udsyn for tilskuerne. Banen gennemgik en større opgradering forud for 2010-sæsonen, hvor man ændrede store dele af banens forløb.

Turen til London er kort, og derfor er dette et perfekt løb at opleve, i forbindelse med en forlænget weekend. Sidste dag på turen er til fri disposition. Brug f.eks. dagen til shopping i Londons mange spændende butikker, og køb en overraskelse med hjem til dem du holder af.

Vi bor på det 4 stjernede Novotel London West inklusiv morgenmad. Hotellet er beliggende tæt på motorvejen og få minutter fra undergrundsstationen Hammersmith, hvor Piccadilly, District og Circle Line bringer dig til centrum af London.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.