Loading...

Formel 1-rejser i Brasilien

Interlagos i São Paulo

Brasiliens F1 Grand Prix – São Paulo 17. November 2019

Start i Rio de Janeiro og slut i Sau Paulo

Allerede i 1971 blev Brasiliens Formel 1 Grand Prix kørt på Interlagos. De to løb, der blev kørt i 1971 og 1972, talte dog ikke med i verdensmesterskabet. Brasiliens grand prix rykkede i 1978 til Rio de Janeiro, og fra 1981 blev Brasiliens grand prix fast afholdt i Rio de Janerio, da São Paolos slum ikke passede ind i det glamourøse image, som Formel 1 så gerne ville have.

Jord, der ikke var egnet til et storstilet boligprojekt, er skyld i, at der i dag køres formel 1 grand prix på Interlagos i São Paulo og ikke i Rio de Janeiro.

Der er altid fyldt godt op på tilskuerpladserne, når Formel 1 besøger banen. Sidste år sagde de brasilianske fans farvel til deres helt, den sidste brasilianer i Formel 1, Felipe Massa, der crashede i det regnvåde løb. Det ville betyde, at Brasilien manglede en lokal kører til at trække fansene til løbet, men heldigvis for Brasilien valgte Nico Rosberg at stoppe i Formel 1 og den efterfølgende rokade trak Felipe Massa tilbage fra sin ellers annoncerede pensionering.

Vores tur giver dig både Rio de Janeiro og Sau Paulo. Vi starter i Rio de Janeiro og flyver så til Sau Paolo, hvor vi overværer Formel 1-grand prixet.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.