INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Formel 1 i Singapore

Løbsdato 2. oktober 2022

Oplev et fantastisk Formel 1-løb i den travle storby Singapore. En 5 kilometer lang bane der bliver fejret med fest og farver. Overnat på et lækkert hotel og lad op til den næste dag med motorsport.

In stock
Travel Code
SG-F1-4

Det kan du glæde dig til

Singapores Grand Prix har siden 2008 været kendt som et både storslået og farverigt event. Løbet finder sted på Marina Bay Circuit og er en oplevelse i sig selv. Banen er 5 km lang, teknisk svær, og der følger dermed en del prestige med, når Formel 1-kørerne dyster i Singapore. Du får entrebillet til Grand Prixet, der er gældende i tre dage, hvor der også vil være livekoncerter og rigtig god stemning. Musikscenen har tidligere været besøgt af blandt andet Red Hot Chili Peppers og Robbie Williams.

Du kan også glæde dig til at overnatte på et lækkert hotel, hvorfra du kan opleve Singapore by, som altid er fuld af liv og spændende kultur. Det er det perfekte mix af Formel 1, storbyferie og afslapning.

Indkvartering

På din rejse kan du vælge at overnatte på det luksuriøse 5-stjernede hotel One Farrer Hotel, hvorfra du kan udforske Singapore by, når du ikke hepper med på tribunen ved Marina Bay Circuit. Hotellet er indrettet i moderne stil med lyse og behagelige farver. Hotellet har to restauranter. I restauranten Escape serveres der internationale og grillede specialiteter med udsigt over Singapores imponerende skyline. I den anden restaurant Socieaty by Les Amis serveres et mix af asiatiske og europæiske retter. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Du kan også vælge at overnatte på et andet hotel – for eksempel hoteller som Fullerton Hotel eller Marina Bay Sands. Begge hoteller er luksuriøse og med imponerende indretning.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Formel 1 i Singapore
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse Kastrup-Singapore t/r (mulighed for Billund, Aalborg og Hamborg mod tillæg)
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • Dansk rejseleder-service
 • 3 overnatninger på valgt hotel i Singapore inklusive morgenmad 
 • Billet: 3 dages entrebillet til Formel 1 – Bay Grand Stand. Nummeret tribuneplads med adgang til Zone 3+4, der også inkluderer koncerterne på Padang-scenen (musikprogram offentliggøres i løbet af sommeren).

Tillæg:

 • Mulighed for at forlænge opholdet i Singapore og ændre til andet hotel (Fullerton, Marina Bay Sands m.fl.)
 • Mulighed for at tilkøbe ferie i Thailand, på Bali m.m.
 • Tilkøb af udflugtspakke samt Formel 1- og motorsportsforedrag.

Pakkepriser:

 • Pakkepris for turistklassehotel i delt dobbeltværelse: kr. 9.990 (enkeltværelse kr. 11.990)
 • Pakkepris for luksushotel One Farrer Hotel med lounge/club-fordele: kr. 12.990 (enkeltværelse kr. 15.990).

  Gå til toppen af siden

  Loading...