INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Danskerpakken - Formel 1 i Singapore

30.september-02.oktober 2022

Oplev et fantastisk Formel 1-løb i den travle storby Singapore. En 5 kilometer lang bane der bliver fejret med fest og farver. Vi samler danske tilskuere så vi kan fejre Kevin Magnussen med danske farver.

***Kun på forespørgsel da pladserne er udsolgt men vi undersøger om ekstra pladser er muligt***

In stock
Travel Code
SG-F1-4-1

Det kan du glæde dig til

Singapores Grand Prix har siden 2008 været kendt som et både storslået og farverigt event. Løbet finder sted på Marina Bay Circuit og er en oplevelse i sig selv. Banen er 5 km lang, teknisk svær, og der følger dermed en del prestige med, når Formel 1-kørerne dyster i Singapore. Du får entrebillet til Grand Prixet, der er gældende i tre dage, hvor der også vil være livekoncerter og rigtig god stemning. Musikscenen har tidligere været besøgt af blandt andet Red Hot Chili Peppers og Robbie Williams. Vi har fået 2 områder til danske F1 fans i Bay Grand stand området og glæder os til at Kevin Magnussen igen besøger Singapore.

Løbet vil sættes i gang den 2. oktober, mens der den 30. september samt 1. oktober vil være testløb og kvalifikation, som du også har adgang til.

For at bestille vælges antal rejsende og herefter antal værelser = antal billetter du/I ønsker at bestille. Så er I 4 personer skal der vælges 4 værelser - og næste step vil vise at du bestiller 4 stk værelser/billetter a kr. 1995 per person. Hvis systemet driller så send en forespørgsel med de antal billetter du ønsker at bestille og så sender vi bekræftelse retur. Vær opmærksom på at billetterne efter bestilling IKKE kan refunderes.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Billetter

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
4030-09-202202-10-20222 nætter2.495,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
4030-09-2022
-
02-10-2022
22.495,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Billet: 3 dages entrebillet til Formel 1 : 30.september, 1.oktober og 2.oktober på Bay Grand Stand i vores dansker zoner. Nummeret tribuneplads med adgang til Zone 3+4, der også inkluderer koncerterne på Padang-scenen. Vi skaber god Roligans-stemning med danske flag (hvis arrangøreren giver os lov)
  • (musikprogram offentliggøres i løbet af sommeren).

Pakkepriser:

  • Dansker Bay Grand stand tribune pakke kr. 1995 per person (må selvfølgelig også gerne erhverves af andre nationaliteter)

Mulighed for senere tilmelding til Formel 1 foredrag / hygge arrangement i Singapore i løbsweekenden for dem som har købt dansker-pakken.

    Gå til toppen af siden