INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Formel 1 i Mexico

Løbsdato 30. oktober 2022

Vi har desværre udsolgt til Mexico Grand Prix 2022. Vi kan tilbyde Formel 1 rejser til Holland, Monza, Singapore og Abu Dhabi

Formel 1 vendte tilbage til Mexico og det bliver tredje år, der skal køres på den nye Autodromo Hermanos Rodriguez, der frem til comebacket i 2015 blev udsat for en Tilke-ficering. 

In stock
Travel Code
MX-F1-8

Det kan du glæde dig til

Det lynhurtige og farlige Peraltada-sving, der ledte ud til den lange langside er blevet amputeret til fordel for en ny stadionsektion. Stadionsektionen er den mest atmosfærefyldte på hele Formel 1-kalenderen. Bilerne kører ind i stadionsektionen og får en hyldest hver gang og så adskiller banen sig fra de almindelige baner ved at præmieoverrækkelsen foregår i stadionsektionen, hvor mange tusinde tilskuere kan hylde top 3. Der er kørt Formel 1 på banen af to omgange før. Tilbage i 1963-1970 og igen i 1986-1992. Nu er løbet som sagt tilbage og det er en oplevelse.

Du bor i Centrum af Mexico City og hvilket bedre sted at smage det autentiske mexicanske køkken end i Mexico. Du kommer ikke til at kede dig på denne tur.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Formel 1 i Mexico
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Det får du:

  • Afrejse fra København til Mexico City via Amsterdam, ankomst i Mexico City
  • NH Collection hotel i centrum af Mexico City, inkl. morgenmad – 4-stjernet hotel med pool
  • F1 tribunebillet med adgang fre/lør/søn i stadion sektionen, en af de absolut bedste placeringer på banen
  • Vi anbefaler du tager en taxi, eller vi kan være behjælpelig med VIP private transfer

Gå til toppen af siden