INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Formel 1 i Japan

Løbsdato 9. oktober 2022

Vi har desværre udsolgt til Japans Grand Prix 2022. Vi kan tilbyde Formel 1 rejser til Holland, Monza, Singapore og Abu Dhabi

Suzuka er flere køreres yndlingsbane. Sammen med Spa-Francorchamps er dette en ægte old school-bane. Her er ikke de store afkørselsarealer og svingene er udfordrende. Esses og 130R er to af mest berømmede sving/sektioner i Formel 1.

In stock
Travel Code
JP-F1-6

Det kan du glæde dig til

Banen blev designet af hollandske John Hugelholz og åbnet i 1962. Det er den eneste ottetalsbane i Formel 1 og banen har flere gange lagt asfalt til de VM-afgørende løb. Det sker dog ikke længere efter, at løbet er rykket frem i kalenderen. Fansene i Japan er fanatiske og der er masser af udklædninger. Så stor er interessen, at der trækkes lod om billetterne.

Vi starter i Tokyo og oplever den japanske hovedstad inden vi tager mod Suzuka. Vi kan godt garantere, at det bliver et par oplevelsesrige dage. Så anderledes er den japanske levemåde for den vi kender fra Europa.

Denne fantastiske rejse gennem Japan giver dig en unik mulighed for at opleve de største højdepunkter i Japan. På vores 8 dages rundrejse i Japan vil vi besøge: Tokyo, Nagoya, Toba, Kyoto og naturligvis den legendariske Suzuka Circuit. Vi har en dansk vært fra Rapido Travel der har erfaring i Japan og med stor viden om motorsport.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Formel 1 i Japan
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:  

  • Fly tur/retur fra Danmark
  • Gode hoteller med morgenma
  • Tribunepladser på den legendariske Suzuka F1 circuit
  • Vi anbefaler du tager en taxi, eller vi kan være behjælpelig med VIP private transfer

Værelsestype:

  • Delt dobbeltværelse
  • Singleværelse

Gå til toppen af siden