Foredrag

Vi har rejst på det meste af kloden og holder rejseforedrag om alt fra storbyferie i New York til livsnyderferie i Sydafrika og vandring på det tibetanske plateau.
 
Tilmelding er nødvendig så vi ved hvor mange vi bliver og den er først bekræftet når du har modtaget en mail fra os!

Alle de på nuværende tidspunkt planlagte foredrag og datoer står nedenfor. Og alle disse tager udgangspunkt i det enkelte rejsemål og giver en grundig gennemgang af rejsemålet og inspiration til planlægningen af en eventuel rejse.

Har du brug for ny rejseinspiration?
 
Kalender 2020-2021
Vi afventer at vi igen kan invitere jer til spændende rejseforedrag om vores mange rejser.
Vi vender snarest tilbage med nye datoer på kommende foredrag
 
Tilmelding
Udover de planlagte foredrag tager vi også ud og holder foredrag, når en lokal forening eller tilsvarende ønsker inspiration til, hvor den næste rejse skal gå til. Det gælder også, hvis man er en større gruppe af f.eks. kollegaer, venner eller familie, der ønsker inspiration til den næste rejse.
Kontakt os for yderligere information.

Tilmelding til de ovenover viste foredrag foregår ved at man vælger foredrag og klikker på tilmeldingsmailen. 

Efter tilmelding modtages en bekræftelse på, at vi har modtaget tilmeldingen. Og efterfølgende fremsendes derpå en e-mail om, hvorvidt der er plads på foredraget. Sidstnævnte indenfor 2 arbejdsdage.

Såfremt der - efter tilmelding - ikke bliver fremsendt en bekræftelse på om der er plads på foredraget, da har vi ikke registreret tilmeldingen til foredraget.