Sigiriya

Sigriya er et smukt naturområde beliggende 4 timer nordvest for Colombo

Sigriya har spændende seværdigheder som Sigriya klippen, tempelgrotterne i Dambula og Elefant reservatet; Minerva nationalpark.

Sigiriya

Sigriya er et smukt naturområde beliggende 4 timer nordvest for Colombo med spændende seværdigheder som Sigriya klippen, tempelgrotterne i Dambula og Elefant reservatet; Minerva nationalpark.

Sigriya-klippen rejser sig fra det centrale lavland med sin ikoniske klippetop og er Sri Lankas mest dramatiske naturfænomen. De næsten vertikale vægge kan bestiges - delvist ved hjælp af trapper - på cirka halvanden time. Og indsatsen belønner sig, når man når klippens flade top, der brøster sig med ruiner der vidner om tidligere civilisationer. Her har konger regeret, munke har passet på stedet - og tidligere kunstnere har malet fascinerende vægmalerier på klippeudhængene; billeder, der stadig er velbevarede.

Vælger man at gøre holdt i Sigriya, er Sigriya klippen ikke den eneste imponerende seværdighed i området. Tæt på Sigriya ligger Dambulla og det ikoniske "Royale Klippe-tempel" med sin imponerende samling af buddha figurer. Dette er en fascinerende seværdighed, man ikke bør misse på vej videre på sin færd til enten Kandy, Colombo, højlandet eller Østkysten.

Tæt på Sigriya kan man opleve elefanterne i deres eget element i nationalparken Minerva, hvor flere tusind elefanter lever.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.