Negombo

Dejligt strandområde kun 15 km fra lufthavnen

Smuk kolonistil og med nem adgang til Colombo. Selve byen er bygget i kolonistil og den katolske kirke har sat et stor aftryk på Negombo, som det stadigvæk ses.

Negombo

Negombo ligger kun 15 km fra Sri Lankas internationale lufthavn ved bredden af Negombo lagune.

I gamle dage var det en af de vigtigste eksport havne for eksport af kanel og I kan stadig se de mange historiske bygninger.

Byen og området byder på flere seværdigheder, blandt andet det gamle hollanske fort bygget i 1672, som nu er en del af fængslet.
Den hollanske kanal som engang var en forsyningsvej til den hollanske administration, og de fiskere der bor langs med den 100 km. lange kanal der løber igennem byen og stadigvæk bruges den dag i dag.
En anden seværdighed er lagunen, Muthurajawela Marsh of Negombo lige syd for byen der er et unik vådområde og et tilløbsstykke for økoentusiaster der gerne vil opleve det rige dyreliv langs bredden.
Det gamle buddhistiske tempel i Kelanniya, der efter sigende har haft besøg af Buddha er en stor atraktion. Templet er fuldstændig renoveret og de fine kalkmamalerier udført i midten af 1900 tallet er også et besøg værd.

Negombos badestrand er en dejlig badestrand og langs med stranden er der mange gode fiskerestauranter, rig mulighed for at leje dykkerudstyr og der er også dykkerskoler der tilbyder undervisning. 

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.