La Digue

La Digue er Seychellernes 3. største ø

Et tropisk paradis beliggende 15 minutter med båd fra Praslin. Øen er kendetegnet ved en fantastisk smuk kystlinje med kridhvide strande, brudt af dramatiske klippeformationer.

La Digue - et tropisk paradis

Øen er kendetegnet ved en fantastisk smuk kystlinje med kridhvide strande, brudt af dramatiske klippeformationer. Hele vejen rundt om øen findes små, hyggelige strande, som kan besøges ved leje af mountainbike. Her er bilerne erstattet af oksekærrer, og øen er præget af et roligt tempo og smuk natur.
Øens landsby har ca. 2000 indbyggere.

Af aktiviteter på øen kan der udover strandliv og snorkling/dykning bookes fisketure, lejes mountainbikes og her er rig mulighed for trekkingture ad ruter i den frodige natur. Landskildpadder ses ofte på øen. Strandene er hele vejen rundt beskyttet af koralrev som gør snorkling en særlig fornøjelse, og strandene rolige uden strøm og bølger.

Rejs til La Digue og oplev et tropisk paradis. La Digue er Seychellernes tredjestørste ø og den byder på masser af smuk natur. Top Tours hjælper med at skræddersy en ferie, som passer præcis til dine ønsker. Få en fantastisk ferie med Top Tours. Se de mange muligheder og tilbud her!

per side

1 Item

Seychellerne - luksus øhop i Det Indiske Ocean

Paradisiske Seychellernes mange øer danner den perfekte ramme for dette luksus øhop til Praslin, La Digue og Mahé, hvor du skal bo på udvalgte luksushoteller i strandkanten.

  • Individuel afrejsedag
  • 13 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel