Brunei

Sultanatet Brunei er bedst kendt for Sultanens legendariske rigdomme

Sultanatet Brunei er bedst kendt for Sultanens legendariske rigdomme og for at være et af Sydøstasiens rigeste lande. Det lille olierige land ligger klemt inde mellem de malaysiske provinser Sabah og Sarawak på øen Borneo. Brunei er et lille land, der byder på store oplevelser.

Brunei

Fra Miri er der kun et par timers kørsel, så et besøg i Brunei vil være oplagt efter en tur til grotterne Mulu, da rejsen i forvejen går via Miri. 

Brunei er omgivet af Malaysia, og du kan derfor med fordel kombinere disse to destinationer og dermed virkelig få én på opleveren.

Se nærmere på vores kombinationsrejse til Kuala Lumpur og Borneo. Her venter der hæsblæsende oplevelser i storbyen Kuala Lumpur, hvor du kan opleve alt lige fra LEGOland til lokale markeder og selvfølgelig en enestående natur. Efterfølgende går turen til Sawarak på Borneo, hvor du kan glæde dig til en helt anden stemning, hvor strand og pool indgår til ren og skær afslapning.

Du kan også vælge en tur til Sabah på Borneo kombineret med eksotiske Bali. Sabah ligger klos op ad Brunei, og der er derfor rig mulighed for at krydse Brunei af på denne tur. Her vil du yderligere opleve et rigt dyreliv i regnskoven, og på turene op ad floderne, vil du blive guidet af en dygtig naturvejleder. Uanset hvilken rejse, der tiltaler dig mest, så kan du i Brunei, Borneo og i landene omkring se frem til uforglemmelige oplevelser.
Rejs til Brunei og udforsk det lille olie-rige land. Oplev sultanens pompøse rigdomme og de mange andre seværdige områder. Top Tours hjælper dig med at kombinere rejsen - lige som du ønsker den. Læs meget mere om de mange muligheder for at rejse til Brunei - Se tilbud lige her!
Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Bestil din rejse til Brunei hos os
Er du nysgerrig på, hvad det mystiske Brunei har at byde på, så kan vi gøre dig meget klogere. Hvis der ikke er en af vores rejser her på siden, der helt opfylder dine ønsker, så kan du bare tage det helt roligt. Vi skræddersyr med glæde din rejse, så den passer perfekt til dine drømme og behov. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os, så er du allerede godt på vej.