Phan Thiet & Muine

En charmerende fiskerlandsby

Vietnams eventyrlige områder der byder på laksefarvede sandklitter og utrolige strandområder med et smukt azurblåt hav. To oplagte destinationer til din næste strandferie med et strejf af eventyr.

To spændende destination

Phan Thiet er en charmerende fiskerlandsby, 200 kilometer nord for Ho Chi Minh City. Man bor primært ved Mui Ne Beach, som byder på langstrakte sandstrande og gode hoteller med masser af vandsportsaktiviteter. 

Phan Thiet regnes for at være en af Vietnams bedste strandområder og er desuden berømt for sine laksefarvede sandklitter, som indbyder til afslapning og strandferie. Der er også gode muligheder for at spille golf i nærheden af Phan Thiet. 
Vejen til Phan Thiet er med bil fra Ho Chi Minh. Der er ca. 200 km og turen tager 4-5 timer afhængigt af trafikken.

Længere sydpå finder du kystbyen Muine, som byder på smukke sandstrande og unikke laksefarvede sandklitter. Byens lokation gør at vinden er kraftig og vedvarende. Muine er derfor oplagt at tage mod for at windsurfe, kitesurfe og al sejlsport generelt.

per side

1 Item

Oplev Ho Chi Minh City, Cu Chi, Mekongdeltaet og Phan Thiet

Oplev pulserende Saigon, livsnerven Mekongdeltaet og lækre strande, azurblåt vand og forkælelse på det skønne 4-stjernede hotel Victoria Phan Thiet Resort and Spa i Phan Thiet.

  • Individuel afrejsedag
  • 15 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel