Ho Chi Minh City/Saigon

Rejser til Vietnams største by

Gå på opdagelse i Ho Chi Minh Citys mange historiske bygninger og spændende markeder. Den travle storby byder på spændende oplevelser og smukke seværdigheder.

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City (HCMC) er Vietnams største by med ca. 4,5 mio indbyggere og den bar indtil 1975 navnet Saigon. HCMC, der ligger 80 kilometer inde i landet, er en by i konstant bevægelse og byder på både nyt og gammelt i en til tider kaotisk sammenhæng. Cafeer, barer og restauranter præger i stigende grad byen, hvor man stadig kan se talrige mindesmærker, der vidner om en rig historie. 

Byen har mange seværdigheder og det er også spændende blot at slentre rundt på de lokale markeder og indsnuse duften af tropiske frugter og krydderier. Store smukke bygninger fra kolonitiden findes overalt og havnefronten er også et besøg værd. Det er et must at tage til Cu Chi tunnellerne og det specielle Cao Dai Tempel udenfor byen. Har man tid er det også en stor oplevelse at tage på sejltur på kanalerne i Mekong Deltaet og komme tæt på de flydende markeder og den smukke natur.

Læs mere
per side

3 Items

Oplev Nordvietnams klassiske højdepunkter og hemmeligheder. Forlæng med strandferie.

Oplev Nordvietnams klassiske højdepunkter i Hanoi og Ha Long Bugt, hvor du skal på minikrydstogt. Hemmelighederne ligger ved Ninh Binh og Tam Coc floden, samt den smukke bjergdal Mai Chau.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Oplev Ho Chi Minh City, Cu Chi, Mekongdeltaet og Phan Thiet

Oplev pulserende Saigon, livsnerven Mekongdeltaet og lækre strande, azurblåt vand og forkælelse på det skønne 4-stjernede hotel Victoria Phan Thiet Resort and Spa i Phan Thiet.

 • Individuel afrejsedag
 • 15 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Oplev Ho Chi Minh City, minikrydstogt i Mekongdeltaet og tropeøen Phu Quoc

En rejse som byder på store oplevelser i Saigon og opdagelser på frodige Mekong Delta. Afslut med den perfekte badeferie på smukke Phu Quoc med god tid til afslapning.

 • Individuel afrejsedag
 • 15 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Ture fra Saigon:

Halvdagstur i Ho Chi Minh:

En halvdagstur rundt i byen med afgang om morgenen fra jeres hotel. Vi starter med Presidential Palace som er fyldt med historie fra Vietnamkrigen. Herfra spadserer vi rundt til de smukke bygninger som ligger meget tæt - Old Saigon Post Office, Dong Khoi Street, Continental Hotel, Opera House og City Hall. Herfra fortsætter vi til War Remnants Museum hvor der er udstilling fra krigen mod både USA og Frankrig. Til sidst oplever vi Jade Emperor Pagoda som ligger i udkanten af 1. district. Pagoden er designet efter Feng Shiu principperne og er en stille oase i den pulserende storby. Pris kr. 230

Heldagstur rundt i Ho Chi Minh:

Afgang fra hotellet ved 8-tiden om morgenen med Cholon til byens Chinatown distrikt som emmer af liv og lugte fra de mange markeder der ligger her. Vi besøger også en af distriktets pagoder. Herfra fortsætter vi til FITO Museum, hvor en stor samling af Vietnams naturmedicin kan ses. Vi returnerer til centrum og besøger Ben Thanh Market hvor der opleves friske varer af alle slags. Efter frokost er der frit valg imellem War Remnants museum eller History Museum og herefter det tidligere president palads. Vi spadserer videre til nogen af de gamle historiske bygninger i Saigon som Dong Khoi Street, Old Saigon Post Office, Continental hotel, Opera House and City Hall. Sidst på eftermiddagen returnerer vi til hotellet. Pris kr. 475

Halvdagstur til Cu Chi tunnelerne

Vi kører de 1 1/2 time ud af Ho Chin Minh til junglen hvor det imponerende Cu Chi tunnelsystem findes. Tunnelerne blev bygget af Viet Cong (modstandsbevægelsen) under vietnamkrigen og en guide fortæller os om forholdene dengang og mere om historien. Der bliver også mulighed for selv at prøve en tur i tunnelerne. Der returneres til hotellet om eftermiddagen. Pris kr. 350.

Halvdags kokkeskole - The Hoa Tuc Cooking School:

En hyggelig dag der bliver afholdt i det tidligere Opium Refinery Facoty og Indochina's lokaler. Dagen bliver en glimrende introduktion til det vietnamesiske køkken og de mange variationer der findes her. Vi køber ind på markedet og preparer maden sammen med dygtige kokke. Til sidst nydes måltidet selvfølgelig. Pris kr. 450

Heldagstur på Mekong - A day Ben Tre Mekong Excursion:

Tidlig afgang fra hotellet og ca. halvanden times kørsel til Ben Tre. Her findes nogen af de mest sceneriske områder omkring Mekong, og det er udgangspunktet for sejlturen. Vi sejler mellem de mange små øer og besøger markeder med håndvæk, orkideer og frugtplantager (der er smagsprøver). Efter bådturen skal vi med hestevogn til honningsmagning. Derfra med en mindre båd mellem palmerne til Turtle Island hvor der vil blive serveret et udvalg af Mekong delikatesser til frokost. Efter frokost besøger vi Vinh Trang Pagoden i Ben Tre før vi returnerer til hotellet sidst på eftermiddagen. Kr. 595

Halvdagtur - Authentic Mekong Delta

Denne tur giver en anderledes oplevelse af Mekong Deltaet, langt fra larm og støj. Vi tager en afslappende cykeltur gennem lokale landsbyer, langs kanalerne og de smaragdgrønne rismarker. Vi besøger også nogen af værkstederne der producerer originale håndværk. En sejltur ned af Mekong bringer os til et velbevaret 100-år gammelt hjem hvor vi får serveret en traditionel Mekong frokost inden vi returnerer til hotellet. Pris kr. 850

Dinner Cruise:

Stig ombord i den 40-meter flydende restaurant som tilbyder en smuk oplevelse sammen med måltidet. Her er inkluderet en buffet med internationale og vietnamesiske retter samt live underholdning på dette 2-timers cruise gennem Saigon hvor byens lys og skyline er kulissen. En stemningsfuld aften. Drikkevarer er ikke inkluderet - retur transfer til hotel er inklusiv. Pris kr. 400.