Hanoi

Romantisk storby, med masser af historier og legender.

Rejs til Vietnam og oplev Hanois smukke arketektur og dejlige atmosfære. Hanoi, som på vietnamesisk kaldes for “byen ved den røde flod”, siges at nedstamme fra en drage, der fløj til vejrs.

Hanoi

Legenderne er mange, historien rig, men Hanoi er også en kosmopolitisk by, der bærer præg af den franske kolonisering og arkitektur. 

I dag har Hanoi en befolkning på ca 3,5 millioner, men trods dette har den centrale del af byen ikke ændret sig meget. Pagoder, templer og markeder præger stadig bybilledet, og sammen med de franske kolonitids palæer og brede alléer med skyggefulde træer, giver det byen et romantisk præg, der er usædvanligt for asiatiske byer.
Rundt omkring i parkerne laves om morgenen gymnastik og dyrkes Tai Chi, mens gaderne fyldes af cycloer - cykeltaxier. I løbet af et øjeblik virker det som byen aldrig sover. Hanoi har, som de fleste vietnamesiske byer, meget at byde på til den aktive turist. Ho Chi Minh Mausoleet, Ho Chi Minh Museet, markeder, templer og ikke mindst Hanois berømte vanddukketeater.

Læs mere
per side

1 Item

Oplev Nordvietnams klassiske højdepunkter og hemmeligheder. Forlæng med strandferie.

Oplev Nordvietnams klassiske højdepunkter i Hanoi og Ha Long Bugt, hvor du skal på minikrydstogt. Hemmelighederne ligger ved Ninh Binh og Tam Coc floden, samt den smukke bjergdal Mai Chau.

  • Individuel afrejsedag
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

En dag i Hanoi
Et kort besøg i hovedstaden giver dig mulighed for et lille indblik i byens historie og kultur. Begynd med de største attraktioner, som Ho Chi Minhs Mausoleum og Litteraturtemplet efterfulgt af en Cyclo-tur i det travle men hyggelige Old Quarter - det gamle kvarter. 
Om aftenen kan I se en traditionel forestilling, fx vanddukketeater og herefter spise middag i en af byens gode restauranter. 

To til tre dage Hanoi 
Tilbring en dag som allerede nævnt og nyd desuden at have tid til at udforske de små traditionelle butikker og spændende markeder. Stå tidligt op en morgen og deltag i morgengymnastik i en af byens parker. Tag eventuelt på cykeltur til nogle af de små kunsthåndværkerlandsbyer der ligger udenfor byen.

Ture fra Hanoi:

Halvdagtur på cykel - Around the Lake

En cykeltur langs vestbredden at Hanois største flod Tay Ho, gennem hjertet af Hanoi. På denne tur får I oplevet Hanois forskelligheder, og cykler ad stier og stille veje langs floden hvor I kan opleve det lokale liv, templer, pagoder og blomstrende lotusfarme. (juni - september) Vi stopper ved den ældste pagode i Hanoi og andre steder undervejs hvor I får mulgihed for at komme tæt på lokalbefolkningen. Pris kr. 375 

Heldagtur på Halong bay med båd.
Oplev fantastiske Halong Bay på en heldagstur. Afgang fra hotellet ved 8-tiden om morgenen og herfra kører vi til Halong Bay, som ligger ca. 3 1/2 time væk. Vi kører igennem det frodige landskal langs Red River Deltaet og ser lokalbefolkningens hverdagsliv når de pløjer med vandbøfler, eller kører varer til markedet på  deres motorcykler. Vi går ombord på båden som sejler os ud på det smaragdgrønne hav hvor de mere en 3.000 limstensformationer og øer tegner sig i kunstneriske fomationer mod himlen. Undervejs får vi serveret en frisk seafood frokost. Hen på eftermiddagen returnerer vi til Halong by hvorfra turen går retur til Hanoi. Ankomst til jeres hotel tidligt på aftenen. (frokost er inkluderet) Kr. 900 pr person

Halvdagstur i det charmerende og historiske Hanoi
Der er afhentning fra hotellet ca kl 08.30 og herfra kører vi til Hanois gamle kvarter også kendt som "de 36 gader". En gåtur tager os igennem det charmerende Hang Be marked og rundt om Hoan Kiem Lake ad smalle gader som summer af liv. Herfra fortsætter vi til Temple of Literature - Vietnams første universitet fra 1076 som er et smukt arkitektonisk bygningsværk. Tæt herved ligger mausoleum som vi kigger på ude fra. Vi slutter af ved Tran Quoc Buddhist Pagoda og ved et nærliggende Taoist tempel. Morgen eller eftermiddagstur. Kr. 225 pr person.

Kokkeskole i Hanois Cooking Center - halvdagstur
Afgang fra hotellet ca. 08.30 til Hanoi Cooking Center. Ved ankomst nyder vi en kop La Han te mens vi får en kort introduktion til det vietnamesiske køkken. På Chau Long Market køber vi ind - her fåes de friskeste varer af grøntsager, urter, seafood mm.  Efter at have handlet returnerer vi til kokkeskolen hvor vi, sammen med kokke, tilbereder maden. Til sidst smager vi på de mange specialietter (inkl lokal øl eller vin) Herefter returneres til hotellet. Pris kr. 550