Halong Bay

Ha Long betyder ”hvor dragen stiger ned i havet”

Legenden om HaLong siger, at da en kæmpedrage kom ned til kysten fra bjergene hvor den boede, slog den med halen og lavede på den måde dale og dybe kløfter i det smukke landskab.

Halong Bay

Disse blev fyldt op med vand og kun det højeste land var herefter synligt. Og det land er de flere tusinde kalkstensøer der idag rejser sig knejsende fra det blågrønne hav.

Verdens Naturarv Der er eventyrligt smukt i Ha Long Bugten og det er nemt at forstå at dette er en af Vietnams mest berømte naturattraktioner. De skønne landskaber er heldigvis af UNESCO erklæret for Verdens Naturarv hvilket betyder at bugten er beskyttet mod ødelæggelse og bebyggelse. De imponerende skovbeklædte kalkstensklipper med deres grotter, huler, smukke strande og små bugter skaber en fortryllende stemning og det er magisk at opleve de fascinerende omgivelser.

Drypstenshuler De fleste af øerne er stejle klipper der rejser sig lodret fra havet. Kun få af øerne er beboet, de resterende er for de flestes vedkommende uberørt af mennesker. Grotter og huler findes overalt i klipperne og flere af dem kan man besøge.
I grotterne findes fantastiske drypstensformationer, som er blevet skabt over tusindvis af år. I nogle af de større grotter er stalagmitterne (drypsten der vokser opad) og stalaktitterne (der vokser nedad) oplyst i forskellige farver, hvilket giver de særegne
drypstensformationer et mystisk præg. 

Læs mere
per side

1 Item

Oplev Nordvietnams klassiske højdepunkter og hemmeligheder. Forlæng med strandferie.

Oplev Nordvietnams klassiske højdepunkter i Hanoi og Ha Long Bugt, hvor du skal på minikrydstogt. Hemmelighederne ligger ved Ninh Binh og Tam Coc floden, samt den smukke bjergdal Mai Chau.

  • Individuel afrejsedag
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

Halong Bay 2 dage / 1 nat
Dag 1:  Afgang fra Hanoi kl. 8. Det tager fire timer at køre til havnen hvor I går ombord på Junken og begiver jer ud i bugten. Frokosten nydes ombord og i løbet af eftermiddagen skal I besøge spændende grotter, svømme fra stranden eller båden og måske sejle en tur i kajak. Middag og overnatning ombord.

Dag 2: I sejler stille tilbage mod Halong havn med ankomst ved 11 tiden. Herefter fortsætter I med bil til Hanoi, undervejs gøres adskillige stop og I er tilbage i byen tidligt på aftenen.

Halong Bay & Cat Ba Island - 4 dage / 3 nætter
Dag 1: Som på 2-dages turen.

Dag 2: I returnerer til havnen og tager herra videre herfra til Cat Ba Island. Eftermiddagen tilbringes på egen hånd med at slappe af eller udforske øens fredelige strande.

Dag 3: Hele dagen tilbringes på Cat Ba Island. Tag på vandretur, forsøg jer med klippeklatring eller nyd en sejltur gennem mangroveskoven.

Dag 4: Efter morgenmaden returneres til Hanoi, hvor I ankommer ved middagstid.