Chau Doc

Oplev livet på Mekong-Delta

Oplev de lokale vietnameseres liv på Mekong-Deltaet helt tæt på.  Et frodigt, fredeligt og smukt område rig på kultur. Glæd dig til at sejle i flodbåde og udforske de mange lokale markeder.

Livet på floden

Langt nede i Mekong Deltaet, tæt på grænsen til Cambodia, ligger Chau Doc. Grundet den tætte tilknytning til Cambodia er områdets rige kultur og historie et mix af cham, khmer, kinesisk og vietnamesisk.
Ofte er Chau Doc et stop på vejen mellem Can Tho og Phnom Penh, men man kan også sagtens bruge en overnatning på Victoria Chau Doc Resort. Området er som sagt rigt på historie og det er også dejligt afslappende blot at betragte livet på floden. 

Fra Chau Doc kan man sejle med Victoria Speedbåde til Cambodias hovedstad Phnom Penh. Den smukke tur tager 5 timer og undervejs kommer man forbi flydende landsbyer, flydende markeder og ikke mindst oplever man livet på floden - mange menneskers livsnerve.

Byen byder på kanaler, så en kanalrundfart er en god måde at opleve dele af byen på. Derudover er der et hav af templer, markeder og andre kulturelle seværdigheder, som er klar til at blive udforsket.

per side

1 Item

Oplev Ho Chi Minh City, Cu Chi, Mekongdeltaet og Phan Thiet

Oplev pulserende Saigon, livsnerven Mekongdeltaet og lækre strande, azurblåt vand og forkælelse på det skønne 4-stjernede hotel Victoria Phan Thiet Resort and Spa i Phan Thiet.

  • Individuel afrejsedag
  • 15 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel