New York

New York City - "The Big Apple" er byen, der har alt

Vi har både hoteller og rejser til New York, så du kan få sammensat din tur til "The Big Apple" ét sted.

New York

Her bor folk af alle nationaliteter, her findes restauranter, der serverer alt slags mad, og her er alverdens kulturelle tilbud, hektisk trafik og åndehuller som Central Park. Forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt har New York i mange år været blandt verdens førende byer. Og der er ingen tvivl om, at New York er det perfekte valg til en storbyferie, hvis du virkelig vil have en på opleveren. 

Hvad kan du opleve:
Byen har mange seværdigheder og ikke mindst bydele, der er kendt over hele verden. Se Frihedsgudinden på en sejltur til Ellis Island, og nyd samtidig synet af Manhattans imponerende skyline. Gå på opdagelse i nogle af New Yorks forskellige etniske bydele, hver med sit særpræg. Er man film og tv-serie freak kan man tage en tur rundt i nogle af kulisserne for bl.a.”Sex and the City”, "Gossip Girl ", ”Friends”, ”Cosby & Co” og film som "Spiderman", ”The Devil Wears Prada” og ”When Harry Met Sally”. En anden populær attraktion er Harlem, hvor man kan opleve en søndags gospel-gudstjeneste. Eller hvad med at se New York fra helicopter?

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

”Shop-amok” i små trendy butikker eller hvad med at besøge Macy´s. Et stormagasin i overstørrelse! Lidt uden for New York City kan man gøre fordelagtige indkøb af designer mærkevarer i bl.a. Jersey Gardens og Woodbury Common Premium Outlets med ikke mindre end 220 butikker. Det er nemt at komme rundt rundt i byen med undergrundsbane og bus, men husk alligevel traveskoene – New York opleves nemlig allerbedst til fods.

Læs mere om New York på http://www.nycgo.com/