New Orleans

I staten Louisiana finder man New Orleans - jazzens fødested En helt speciel oplevelse

En fantastisk blanding af swingende jazz, smukke bygninger og hjuldampernes fredsommelige tempo på Mississipi. 

New Orleans

Beliggende i den sydlige del af staten Louisiana finder du den fantastiske by New Orleans. Byen er den største i Louisiana og gemmer på et væld af utrolige oplevelser. I 2005 blev New Orleans ramt af orkanen Kathrina, der ødelagde store dele af byen. I dag er alt dog fuldstændig genopbygget og byen står stærkere end nogensinde før.

Hvad kan du opleve:
New Orleans er jazzens hjemby, og du kan høre de bløde toner overalt i byen udendørs som indenfor.
Bourbon Street er forlystelsesgaden i New Orleans, og her ligger den ene jazzklub efter den anden. Der spilles ikke kun jazz, du hører også bl.a. cajun, reggae, rock´n roll, soul, pop og gospel.

Ikke mindst om sommeren kan du høre musik fra gader, stræder, pladser, restauranter, barer og cafeér. Så en slentretur på må og få bliver fyldt med musik.

New Orleans er en kæmpe smeltedigel af forskellige kulturer. Byen er inspireret af både Frankrig, Italien og Spanien. Det ses tydeligt på både bygninger og i selve madkulturen. New Orleans' køkken byder på en god blanding af cajun og creolske specialiteter.

Den største seværdighed i byen er French Quarter – Det Franske kvarter. Her går du rundt i smalle og snævre gader, og overalt er der gamle sydstatsbygninger og smedejernsbalkoner. Yderst charmerende!
Det er her der er fest og ballade hele tiden. Musik for alle, masser af lækre restauranter og caféer. Det er især om aftenen og om natten at kvarteret ”swinger”.
St. Louis katedralen, der er en af de ældste kirker i USA, ligger i samme område.

Er du til imponerende arkitektur, så er New Orleans også hjemsted for broen ”The Causeway”, der krydser Lake Ponchartrain. Med sine 38 km, holder broen rekorden for verdens længste bro over vand

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

En sejltur på Mississippi Floden i en hjuldamper giver mulighed for at opleve Louisianas sumpe og dyreliv med alligatorer, vaskebjørne og slanger.

New Orleans er også kendt for voodoo templer og tarot.
I februar måned holdes Mardi Gras – et festligt kæmpe karneval som de strømmer til fra hele det øvrige USA. 

New Orleans er del af Sydstaterne i USA, som huser et væld af forskellige kulturer og er en fantastisk destination at besøge og blive opslugt af.


Læs mere om New Orleans på http://www.neworleanscvb.com/