Boston

Historisk by med masser af charme

Boston er hovedstaden i Massachusetts og en af USA's ældste byer. Boston har været en vigtig og central del af amerikansk historie og ligner lidt en europæisk storby.

Boston

Besøg Cambridge, shop i de små hyggelige gader og tag på spændende ture herfra.

Boston er hovedstaden i Massachusetts og en af USA's ældste byer. Boston har været en vigtig og central del af amerikansk historie og ligner lidt en europæisk storby.

Hvad kan du opleve:
Byen er en skøn blanding af ældre og moderne bygninger og her finder du to af verdens mest berømte universiteter – nemlig Harvard University og Massachusetts Institute of Technology (MIT). Her er et hyggeligt og særpræget studentermiljø.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Det er bedst at opleve Boston til fods. Du kan følge Freedom Trail, som er en cirka fem kilometer afmærket rute. Du kommer her forbi alle de vigtigste seværdigheder.

Det er populært at bo i Beacon Hill, som er et hyggeligt kvarter med små smalle gader, cafeér og specialbutikker. Er du i shoppehumør foregår det bl.a. ved Faneuil Hall Marketplace og på Newbury Street.

Skulle det ske at man er blevet træt af ”storbyferie” kan du jo tage på hvalsafari, hvor du kan se finnhvaler, pukkelhvaler og vågehvaler (i sæsonen april til oktober).

Eller hvad med at leje en bil og kombinere Boston med hyggelige og smukke New England. Fra Boston til halvøen Cape Cod, Marthas Vineyard og Nantucket tager det blot et par timers kørsel.
New England er særlig smuk ved efterårstid.

Cape Cod er et af de mest populære feriesteder i det nordøstlige USA med mange smukke strande og hyggelige badebyer. 

Læs mere om Boston & New England på http://www.discovernewengland.org/