Koh Samui

Rejser til Koh Samui er et sikkert valg for livsnyderen

Koh Samui er Thailands andenstørste ø med kridhvide sandstrande, krystalblåt vand, gode restauranter, svajende palmer og mange udflugtsmuligheder.

Koh Samui

Koh Samui er Thailands andenstørste ø og særlig populær blandt Thailandsrejsende, specielt på grund af de eksotiske bountystrande med kridhvidt sand, krystalklart vand og de smukt svajende palmer. Men også den afslappede stemning og det varierede udbud af hoteller, restauranter, butikker og natteliv gør, at mange besøgende kommer igen og igen.

Tilbage i 1980'erne var Koh Samui et yderst populært ”hænge-ud-sted" for rygsæksrejsende fra hele verden. Dengang boede man i små bungalows direkte på stranden, og nattelivet var begrænset til fester på stranden eller en videofilm i de små restauranter. I dag ser det anderledes ud med både overnatnings- og underholdningsmuligheder. Men den gode stemning er bibeholdt, strandene er stadig fantastiske, de fleste hoteller er noget mere luksuriøse, og nattelivet kan man deltage i eller lade være. 

Store og små strande ligger rundt om øen og specielt Chaweng, Lamai og Bophut har mange hoteller og resorts at vælge mellem. Her findes alt fra enkle bungalows til store 5-stjernede luksushoteller. Langs de fleste strande er der ikke langt mellem restauranter, butikker og barer, så det er ikke underholdning der mangler.

Top Tours' udvalgte hoteller på Koh Samui:

4* Chaweng Regent Resort. Afslappende og idyllisk resort. Mange faciliteter.

6* Centara Reserve Samui. Gennemført luksushotel og forkælelse på alle parametre.

5* The Coats Koh Samui. Romantisk og luksuriøst voksenhotel. Arrangementer og afslapning er i fokus.

4* Kandaburi Resort & Spa. Vidunderligt strandhotel for hele familien.

5* Banyan Tree. Luksus, afslapning og forkælelse i magiske omgivelser.

3* Baan Chaweng Beach Resort & Spa. Skønt strandhotel i thai-inspirerede omgivelser.

Læs mere
per side

3 Items

Ø-hop i Thailand

Oplev tre paradis-øer i Siam Bugten, Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangang. Nyd det afslappende strandliv med verdensklasse snorkling, lækre resorts, tropiske strande og krystalklart vand.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Ø-hop i Thailand

Thailand er berømt for paradis-øer med smukke sandstrande og azurblåt hav. På denne rejse oplever du to af vores absolutte ø-favoritter i Siambugten.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Ø-hop i Thailand

Nyd livet på Thailand berømte paradis-øer Koh Tao og Koh Samui. Drømmer du om eventyr under havoverfladen, hvide sandstrande og lækre resorts, så er denne rejse for dig.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

Udflugter

Bliver man mod forventning træt af daselivet på stranden, er der på Koh Samui masser af ting at foretage sig. Udover at besøge Fishermans Village kommer vi med 5 bud på, hvad du kan foretage dig under din ferie på Koh Samui. 

5 fantastiske aktiviteter at foretage sig på Koh Samui 

 1. Lej en bil eller en scooter 
  Udforsk Koh Samui på egen hånd og tag på ø-rundtur. Du får rig mulighed for at besøge de vidunderlige sandstrande, hvor Chaweng med sine 7 kilometer er den største, den store Buddha og øens smukke vandfald. Vi anbefaler, at du tager dig god tid og får suget så mange indtryk til dig som muligt.  
 2. Angthong National Marine Park
  Tag på sejltur til denne smukke nationalpark og besøg nogle af de små klippeøer, der ligger som perler på snor i det azurblå hav og byder på grotter, fantastiske udsigtspunkter og idylliske strande  
 3. Tag på snorkel- og dykkerture
  Har I lyst til at se, hvad der foregår under havets overflade? Så er mulighederne utallige. Dykkerturene går ofte til Koh Tao, der anses for at være den bedste dykkerdestination på østkysten.
 4. Besøg naboøerne
  Kombinér eventuelt Koh Samui med et par dage på naboøerne Koh Phangan eller Koh Tao, som begge har hver sin måde at charmere sine gæster på.
 5. Pig Island
  Ja, den er god nok. Svømmende fra øen Koh Tan har en flok grise indtaget denne ø og lever nu i idyl med omgivelserne. Blot 20 min fra Koh Samui finder du denne ø, hvor der vil være rig mulighed for at hilse på grisene samt eventyrlig snorkling i det omkringliggende vand. 
Big Buddah Koh Samui Både på strand ved Koh Samui i Thailand Undervandsliv ved Koh Samui i Thailand

Hvornår er det bedst at rejse til Koh Samui? 

Vejret på Koh Samui er dejlig varmt året rundt, og vandtemperaturen er stort set konstant på 25 grader, hvilket gør hver dag til stranddag på Koh Samui. Rejser du i sommerferien vil du kunne opleve en smule regnvejr, men ofte i store korte skyld, hvorefter vejret vænner tilbage til solskin. 

Vejrkort Koh Samui

Er Thailand ikke lige den destination, du leder efter? Verden byder heldigvis på mange unikke rejsedestinationer, som bare venter på at blive udforsket. Måske går din drømmeferie hellere til MaldiverneZanzibar eller De Arabiske Emirater? Uanset om du helst vil på en klassisk strandferie, en skøn luksusrejse eller et spændende øhop, vil du helst sikkert blive inspireret