Loading...

Koh Samui

Rejser til Koh Samui er et sikkert valg for livsnyderen

Koh Samui er Thailands tredje største ø med kridhvide sandstrande, krystalblåt vand og mange udflugtsmuligheder.

Koh Samui

Koh Samui er Thailands andenstørste ø og særlig populær blandt Thailandsrejsende, specielt på grund af de eksotiske bountystrande med kridhvidt sand, krystalklart vand og de smukt svajende palmer. Men også den afslappede stemning og det varierede udbud af hoteller, restauranter, butikker og natteliv gør at mange besøgende kommer igen og igen.

Tilbage i 1980´erne var Koh Samui et yderst populært ”hænge-ud” sted for rygsæksrejsende fra hele verden. Dengang boede man i små bungalows direkte på stranden og nattelivet var begrænset til fester på stranden eller en videofilm i de små restauranter.
I dag ser det anderledes ud med både overnatnings- og underholdningsmuligheder. Men den gode stemning er bibeholdt, strandene er stadig fantastiske, de fleste hoteller er noget mere luksuriøse og nattelivet kan man deltage i eller lade være. 

Store og små strande ligger rundt om øen og specielt Chaweng, Lamai og Bophut har mange hoteller og resorts at vælge mellem. Her findes alt fra enkle bungalows til store 5-stjernede luksushoteller. Langs de fleste strande er der ikke langt mellem restauranter, butikker og barer, så det er ikke underholdning der mangler.

Top Tours' udvalgte hoteller på Koh Samui:

4* Chaweng Regent Resort. Afslappende og idyllisk resort. Mange faciliteter.

6* Centara Reserve Samui. Gennemført luksushotel og forkælelse på alle parametre.

5* The Coats Koh Samui. Romantisk og luksuriøst voksenhotel. Arrangementer og afslapning er i fokus.

4* Kandaburi Resort & Spa. Vidunderligt strandhotel for hele familien.

5* Banyan Tree. Luksus, afslapning og forkælelse i magiske omgivelser.

3* Baan Chaweng Beach Resort & Spa. Skønt strandhotel i thai-inspirerede omgivelser.

Læs mere
View as Grid List

3 Items

per side
Ø-hop i Thailand

Oplev tre paradis-øer i Siam Bugten, Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangang. Nyd det afslappende strandliv med verdensklasse snorkling, lækre resorts, tropiske strande og krystalklart vand.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Ø-hop i Thailand

Nyd livet på Thailand berømte paradis-øer Koh Tao og Koh Samui. Drømmer du om eventyr under havoverfladen, hvide sandstrande og lækre resorts, så er denne rejse for dig.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Ø-hop i Thailand

Thailand er berømt for paradis-øer med smukke sandstrande og azurblåt hav. På denne rejse oplever du to af vores absolutte ø-favoritter i Siambugten.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

Udflugter
Bliver man mod forventning træt af daselivet på stranden, er der på Koh Samui masser af ting at foretage sig. Man kan leje en bil en dag og tage på ø-rundtur for at opleve nogle af de mange strande, den store Buddha figur og øens smukke vandfald. Eller tag på sejltur i den smukke Angthong National Marine Park og besøg nogle af de små klippeøer, der ligger "som perler på en snor" i det azurblå hav og byder på grotter, fantastiske udsigtspunkter og idylliske strande.

På Koh Samui tilbydes også snorkel- og dykkerture. Så hvis I har lyst til at se, hvad der foregår under havets overflade så er mulighederne utallige. Dykkerturene går ofte til Koh Tao, der anses for at være den bedste dykkerdestination på østkysten.

Kombinér eventuelt Koh Samui med et par dage på naboøerne Koh Phangan eller Koh Tao.