Loading...

Koh Samet

Afslappet atmosfære og hvide sandstrande er kendetegnene for Koh Samet

Koh Samet er den største af øerne i Samet International Marine Park. Øen kan varmt anbefales til et par dages afslapning, og for at nyde de dejlige omgivelser. Her

Koh Lipe

Her findes en del resorts af forskellige størrelse og standard som er fordelt primært på de 2 største strande: Pattaya Beach og Sunrise Beach. De 2 strande er forbundet af Walking Street med et bredt udvalg af butikker og restauranter – Sunrise Beach er den mest fredelige af de 2 strande, men Pattaya Beach er stadig fredelig i sammenligning med mange andre steder i Thailand og her er en udpræget ø-stemning.

På Koh Lipe er der masser af muligheder for vandsport og snorkling direkte fra stranden er rigtig god. Der kan vandres øen rundt og tages på sejlture til ubeboede øer i Tarutao nationalpark som Koh Lipe er en del af. Udbuddet af butikker og restauranter er relativt stort, så hvis I gerne vil have lidt liv omkring jer er Koh Lipe et godt valg. Turen hertil er lang, men belønningen stor når I møder den afslappede stemning og de smukke omgivelser til lands og til vands. I kan vælge at bo på større resorts med pool, eller de mere beskedne men hyggelige bungalow resorts.

Koh Lipe kan evt kombineres med Langkawi i Malaysia.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.