Loading...

Koh Samet

Afslappet atmosfære og hvide sandstrande er kendetegnene for Koh Samet

Koh Samet er den største af øerne i Samet International Marine Park. Øen kan varmt anbefales til et par dages afslapning, og for at nyde de dejlige omgivelser. 

Koh Samet

Koh Samet er den største af øerne i Samet International Marine Park. Øen kan varmt anbefales til et par dages afslapning, og for at nyde de dejlige omgivelser. Her er fred og ro og en hyggelig atmosfære. Fra Bangkok er der 3 1/2 times kørsel til Banpae, hvorfra I sejler 30 - 40 minutter til Koh Samet. Den nærmeste større by på fastlandet er Rayong.

Koh Samet byder på i alt 14 vidunderlige sandstrande fordelt rundt om øen, og her er masser af muligheder for snorkling og dykning ved de farverige koralrev. Der er også mulighed for besøg i delfinpark på fastlandet. Øen bliver som regel ikke så berørt af monsunen og er derfor et godt sted året rundt for jer der bare ønsker afslapning. Koh Samet kan kombineres med f.eks Bangkok, Jomtien og Pattaya eller som afslutning på en rundrejse.

View as Grid List

1 Item

per side
Øhop i Thailand

Thailands hovedstad og Siam-bugten byder på fantastiske oplevelser og afslapning - den perfekte kombination til dig, som gerne vil nyde både storby- og badeferie i ét.

  • Ingen dato sat
  • 13 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel