Koh Mook

Koh Mook er en lille skøn ø beliggende syd for Koh Ngai

Her er frodig natur, smukke strande og hyggelige små bungalow resorts. Her findes et meget begrænset antal små veje fra den ene ende af øen til den anden og flere af de små resorts udlejer cykler så I kan tage på opdagelse på øen.

Koh Mook

Ønsker I ikke at cykle kan I med longtailbåd let komme fra den ene bugt til den anden til små penge.
Snyd ikke jer selv for at besøge Emerald Cave - en lille lagune omkranset af bjerge, så der skal svømmes 80 m for at nå til den smukke lagune og den hvide strand i midten.

Omkring Sivalai Resort findes lidt lokal by med minimarked og små-restauranter, ellers er resten af øen vild natur. I bugten omkring Charlie Beach ligger der flere små bungalow resorts i beskeden standard, Sivalai er den højeste standard I finder her.

Vejen hertil går med båd fra koh Ngai, det tager ca 1/2 time, i bil og båd fra Krabi som tager ialt ca 2 1/2 time, eller med båd fra Koh Lipe som tager ca 4 timer.

Læs mere
per side

1 Item

Familieferie i Thailand

Rejs afsted med børnene og bo i hyggelige bungalows tæt ved stranden. De to fine øer i Sydthailand, Koh Lanta og Koh Mook, byder på kvalitetstid, fred og ro med en skøn tilbagelænet atmosfære.

  • Individuel afrejsedag
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

Koh Mook – ca 20 min syd for Koh Ngai og endnu en fantastisk smuk ø, men med mere lokal-liv end Koh Ngai. Her er grusveje mellem de forskellige strande så I kan bevæge jer rundt på gå-ben eller cykel. I kan også vælge at sejle øen rundt i longtailbåd og lægge til ved nogen af de fine strande der ligger spredt og hvor der kan snorkles fra. Der er en lille lokal by med minimarked og små-restauranter, men et meget begrænset udvalg. Der er også gode muligheder for vandreture i junglen som spreder sig på midten af øen.
Snyd ikke jer selv for at besøge Emerald Cave – en lille lagune helt omkranset af bjerge, så der skal svømmes 80 meter for at nå til smukke lagune og den hvide strand i midten.
Sivalai Beach Resort er en destination i sig selv – med lækre bungalows direkte på strandene, for ja, resortet ligger omgivet af 2 dejlige strande med kridhvidt sand og hyggelige restauranter i palmernes skygge.
Resortets bungalows er lækkert indrettede og kan også fåes til familier. Her er 2 swimmingpools og i den hyggelige restaurant serveres der lækker mad med havudsigt.