Koh Lipe

Koh Lipe – små 2 timer syd for Koh Kradan, nær ved Malaysia.

Koh Lipe er ca 5 km2 og mere udviklet end de andre øer. Ved indsejling til øen mødes I af smukt blå-grønt hav, en kridhvid strand og masser af palmer i strandkanten.

Palmeøen Koh Lipe

Her findes en del resorts af forskellige størrelse og standard som er fordelt primært på de 2 største strande: Pattaya Beach og Sunrise Beach. De 2 strande er forbundet af Walking Street med et bredt udvalg af butikker og restauranter – Sunrise Beach er den mest fredelige af de 2 strande, men Pattaya Beach er stadig fredelig i sammenligning med mange andre steder i Thailand og her er en udpræget ø-stemning.

På Koh Lipe er der masser af muligheder for vandsport og snorkling direkte fra stranden er rigtig god. Der kan vandres øen rundt og tages på sejlture til ubeboede øer i Tarutao nationalpark som Koh Lipe er en del af. Udbuddet af butikker og restauranter er relativt stort, så hvis I gerne vil have lidt liv omkring jer er Koh Lipe et godt valg. Turen hertil er lang, men belønningen stor når I møder den afslappede stemning og de smukke omgivelser til lands og til vands. I kan vælge at bo på større resorts med pool, eller de mere beskedne men hyggelige bungalow resorts.

Koh Lipe kan evt kombineres med Langkawi i Malaysia.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Koh Lipe – små 2 timer syd for Koh Kradan, nær ved Malaysia. Koh Lipe er ca 5 km2 og mere udviklet end de andre øer. Ved indsejling til øen mødes I af smukt blå-grønt hav, en kridhvid strand og masser af palmer i strandkanten.  Her findes en del resorts af forskellige størrelse og standard som er fordelt primært på de 2 største strande: Pattaya Beach og Sunrise Beach. De 2 strande er forbundet af Walking Street med et bredt udvalg af butikker og restauranter – Sunrise Beach er den mest fredelige af de 2 strande, men Pattaya Beach er stadig fredelig i sammenligning med mange andre steder i Thailand og her er en udpræget ø-stemning.
På Koh Lipe er der masser af muligheder for vandsport og snorkling direkte fra stranden er rigtig god. Der kan vandres øen rundt og tages på sejlture til ubeboede øer i Tarutao Nationalpark som Koh Lipe er en del af. Udbuddet af butikker og restauranter er relativt stort, så hvis I gerne vil have lidt liv omkring jer er Koh Lipe et godt valg. Turen hertil er lang, men belønningen stor når I møder den afslappede stemning og de smukke omgivelser til lands og til vands. I kan vælge at bo på større resorts med pool, eller de mere beskedne men hyggelige bungalow resorts.
Koh Lipe kan evt kombineres med Langkawi i Malaysia.