Loading...

Khao Lak

Natursmuk nationalpark område

Uendeligt lange sandstrande og fredelige omgivelser. Khao Lak er et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket ca. en time fra lufthavnen.

Bounty-strande og meget andet ved Khao Lak

Khao Lak er et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket ca. en time fra lufthavnen. Man tilbringer skønne og afslappende dage ved stranden, og spiser godt på de lokale restauranter. Når man vil være aktiv, kan man begive sig ud i junglen eller tage på en dykker- eller snorkeltur. Uanset hvad man vælger vil man få minder for livet! 

Der er ikke noget egentligt centrum i Khao Lak. Langs hovedgaden finder man enkelte restauranter, men ellers er det på hotellet man spiser og slapper af. På strandene findes enkelte og små restauranter.
Når man får lyst til at være mere aktiv, kan man med fordel gøre det med dykning og snorkling i f.eks. dykkerparadiset Similianøerne og Surinøerne, som ligger et par timers bådtur mod vest. 
Similianøerne regnes som et af de ti bedste dykkersteder i verden. Her kan man opleve uberørt natur, kridhvide strande og krystalklart vand med fisk i alle regnbuens farver. Surinøerne tilbyder en fantastisk mulighed for at studere koraller på nært hold, på visse steder bare nogle centimeter under vandoverfladen.

Nationalparken Khao Sok ligger 60 km nord for Khao Lak og kan prale med fantastiske oplevelser blandt tropiske planter og vilde dyr. Her kan man vandre, bade i vandfald, padle i kano. Bemærk man kan ikke ride på elefanter i Elephant Hills.

Khao Lak kan evt kombineres med ophold på Krabi, Phuket Phi Phi, Khao Lak.
View as Grid List

1 Item

per side
Kombinationsrejse i Thailand

Kombiner afslappende strandferie og luksuriøse jungleoplevelser. Nyd sandet og det klare vand på enestående strande, iagttag elefanter i naturlige omgivelser og sejl i egen havkajak fra terrassen.

  • Ingen dato sat
  • 13 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel