Hua Hin

Dejlig badeby med hvide strande og et rigt udvalg af udflugtsmuligheder

Rejser til Hua Hin er ren afslapning. Hua Hin er Thailands ældste strandresortområde og et yndet feriested for både turister, indbyggerne i Bangkok samt den højtelskede kongefamilie.

Hua Hin

Hua Hin er i de senere år vokset med hastige skridt. Der bygges masser af lejlighedskomplekser og villaer til fastboende udlændinge i Thailand og europæere på udkig efter en sommerresidens i eksotiske omgivelser. Byen har dermed udviklet sig fra at være et lille idyllisk fiskerleje til at være kystens pulserende centrum med alt hvad det indebærer af indkøbscentre, biograf, golfbaner og natteliv. Alt dette til trods har Hua Hin stadig bevaret en fredelig atmosfære og er det perfekte rejsemål for dig, der foretrækker en ferie uden alt for meget fest i gaden.

Top Tours' udvalgte hoteller i Hua Hin:

3* Baan Klang Hua Hin 

3* Hotel Blue Wave Hua Hin 

3* Pineapple Hills Resort

3* Baan talay Dao Resort 

3* Tiraa Tiraa lejligheder

3* Anantasila Villa by the Sea 

3* Wannara Hotel Hua Hin

3+* Imperial Beach Resort 

3+* Cha-Am Beach Resort Hua Hin. Moderne resort med gode familieaktiviteter tæt ved Hua Hin Night Market. 

4* Hilton Hua Hin Resort & Spa. Fantastisk beliggenhed lige ved stranden og midt i centrum. Højt serviceniveau og faciliteter til enhver smag.

4* Evason Hua Hin Resort 

4* Boathouse Hua Hin 

4* Oriental Beach Pearl. Lækkert strandhotel med stor pool der snor sig igennem hele resortet. Skønne villaer med plads til hele familien. 

4* La Casita Hua Hin. Skønne fuldt møblerede private lejligheder tæt ved stranden og Hua Hin market. 

5* Hyatt Regency Hua Hin. Et af Hua Hins bedste hoteller. Direkte adgang til stranden og blot 10 minutters kørsel fra byens centrum.  

5* Centara Grand Beach Resort. Thailands første resort. Luksuriøst med perfekt beliggenhed, centralt i Hua Hin tæt på stranden. 

5* Hua Hin Marriott Resort & Spa. 5-stjernet luksus resort med fantastisk beliggenhed, perfekt til både par- og familieferie.  

5* Lets Sea Al Fresco (Adults only). Luksurisøst hotel kun for voksne. Perfekte omgivelser til at koble af fra hverdagens stress og jag.  

5* Anantara Resort & Spa

5* Marriott Hua Hin Resort. Rendyrket lusksus og fantastisk beliggenhed på stranden.

4* La Casita Hua Hin.

4* Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa. Lækkert hotel - rigtig godt til børnefamilier.

3* Centara by Centara Cha Am Beach Resort. Moderne og smukt strandhotel.

Læs mere
per side

9 Items

Strandferie på Centra Cha-Am nær Hua Hin eller på luksus hotellet Marriott

Kom med på strandferie til vidunderlige Thailand. Bo godt på 3-stjernet Centra Cha-Am hotel lidt udenfor Hua Hin - eller opgrader til luksuriøst 5-stjernet Marriott Resort i Hua Hin

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
Fra 9.998,- DKK
Strandferie i Thailand

Bliv inviteret indenfor til forkælelse og skønne faciliteter på Hilton Hua Hin, og udforsk byens uendelige antal muligheder af strande, historiske fortællinger og shoppingcentre. 

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Fra 10.998,- DKK
Kombinationsrejse i Thailand

Lad Thailands vandveje tage dig med på en fascinerende rejse fra Chao Phraya-floden og millionbyen Bangkok, til junglen i luksustelt ved River Kwai-floden. Slut af med en badeferie i Hua Hin.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Hua Hin - Thailand

Kom med på strandferie til vidunderlige Thailand. Det dejlige hotel Oriental Beach Pearl, er kendt for sin pool, der snor sig igennem hele hotellets område og byder ind til en daglig dukkert.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel
Luksusrejse på Business Class på skønt Hilton hotel med havudsigt

Tag med på en rejse, der byder på ægte luksus, forkælelse og høj klasse. Efter en flyvetur på Business Class byder hotel Hilton Hua Hin dig velkommen med sine overdådige faciliteter. Pris fra kun kr. 20.998 når I rejser i den billigste periode og bestiller i meget god tid.

 • Individuel afrejsedag
 • 12 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Kombinationsrejse i Thailand

Rejs med til Thailands fredlige strandresortområde, Hua Hin, den thailandske kongefamilies ferieresidens. Din rejse kombineres med et skønt ophold i bungalow på den tropiske ø Koh Talu.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Luksusferie i Thailand

Forkæl dig og din partner med 5-stjernet luksus på Lets Sea Al Fresco Hua Hin. Det romantiske Adult Only resort har de dejligste omgivelser, hvor du for alvor kan koble af og nyde det søde liv.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Strandferie i Thailand

Tag på en fantastisk strandferie til superpris. Rejsen går til Hua Hins brede sandstrande, hvor du kan læne dig tilbage og nyde The Peri eller Cha Am Beach Resort. Det er virkelig det bedste af Thailand.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra Billund
Pris på forespørgsel
Strandferie i Thailand

Udforsk Hua Hin på en dejlig strandferie til superpris. Den populære badeby byder på smukke strande og dejlige resorts - vælg mellem The Peri eller Cha Am Beach Resort, der ligger ved stranden.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra Aalborg
Pris på forespørgsel

10 gode bud på hvad man skal se i Hua Hin:

 1. Strande
  I Hua Hin er der adskillige dejlige strande at vælge mellem. Hovedstranden strækker sig ca. 5 kilometer og er områdets mest benyttede. Ønsker man en mere fredelig strand, ligger Khao Takiab syd for byen. Den er ikke helt så besøgt, men her er stadig mulighed for f.eks. at prøve en tur på vandscooter eller at ride på hest på stranden. Strandområdet Cha Am ligger 20 kilometer nord for Hua Hin. Også her tilbydes vandski, vandscooter, bananbåde og hesteridning.

 2. Hua Hin Jernbanestation
  I Hua Hin city (tæt på Royal Hua Hin golf course) ligger Thailands måske smukkeste jernbanestation med en enestående arkitektur. Stationen er bygget i Kong Rama VI's regeringsperiode (1910-1925) og er dermed en af Thailands ældste jernbanestationer og helt anderledes, end vi er vant til at se her i vesten. Dens mest slående træk er den meget flotte kongelige "ventepavilion", som er bygget i thailandsk stil. Pavilionen blev i sin tid flyttet fra Sanam Chan Palace i Nakhon Pathom-provinsen, hvilket ligeledes skete under Kong Rama VI's regeringsperiode.

 3. Hua Hin Floating Market
  Området ligger lidt uden for byens centrum, og det officielle navn på markedet er Sam Phan Nam. Det er nok mere et almindeligt marked fremfor et flydende marked, selvom det er, hvad det kaldes. 

 4. Kongepaladset
  Kong Rama VII byggede i sin tid paladset Klai Kangwong til brug for sommerbolig på stranden nord for Hua Hin city. Selve Paladset er designet i europæisk stil med et tvist af spansk inspiration og blev færdigbygget i 1929. Den dag i dag bliver Klai Kangwong stadig brugt af den kongelige familie, og det siges, at familien faktisk foretrækker at opholde sig i Hua Hin, måske på grund af det mere milde klima og vejr end i hovedstaden Bangkok. Paladset er opført i spansk stil og ligger omgivet af smukke haver. Der er adgang til haven ud mod hovedvejen, men kun hvis man er iført sportstøj og sportssko, da kongen har åbnet haven omkring søen KUN for motionister. Der er kun adgang tidlig morgen og sen eftermiddag, og haven kan være lukket under forskellige højtider.

 5. Abebjerget - Khao Takiap
  Syd for Hua Hin ligger "Abebjerget", som med det lille tempel på toppen og dets mange aber er et af Hua Hins mest populære udflugtsmål. Bjerget ligger i den sydlige del af Hua Hins hovedstrand, og kan således nåes til fods, hvis man har lyst til den ca. 7 km lange spadseretur på stranden mod syd. Bjerget er ca. 250 m højt, og på toppen er der et fantastisk udsigtspunkt ud over Hua Hin Skyline eller havet, hvor man bla. i klart vejr kan se de nærtliggende småøer, Singhto Islands (Løveøerne).

  På toppen af Khao Takiap er der både en restaurant og et tempel. For foden af bjerget er der en 20 meter flot høj guldbuddha og et par udmærkede restauranter/barer.
  Hold på hat og briller for aberne er frække og benytter enhver mulighed for at skaffe sig lidt underholdning i form af turisternes ejendele eller medbragt mad.

 6. Kao Hin Lek Fei
  På bjerget ca. 2 km fra Hua Hin by ligger udsigtspunktet Khao Hin Lek Fai, eller som nogen kalder det, Khao Radar. Bjerget rejser sig i det smukke landskab lige bag Hua Hins jernbanestation, og på toppen af bjerget kan man se den smukke statue af Kong Rama VII. Fire observationssteder giver dig mulighed for at opleve Hua Hin "fra oven", og bedst er det i den tidlige morgen, når solen står op i horisonten over den thailandske bugt. En tur til Khao Hin Lek Fai kan gøres for ca. 300 Baht tur/retur, hvis du spørger en af de mange tuk tuk-chauffører i byen.

 7. Nationalparken - Sam Roi Yot
  På trods af at Sam Roi nationalparken ligger godt 60 km kørsel fra Hua Hin, vælger rigtig mange af Hua Hins besøgende at tage turen for at få del i denne spændende og meget flotte naturoplevelse. Parkens navn Sam Roi Yot betyder "de trehundrede bjergtoppe" og refererer til de utallige kalkstensklipper, som findes i parken. En stor del af parken, som ligger i et ca. 90 kvadratkilometer stort område, består af mangrove/sump og byder på et meget rigt dyreliv. Her finder man mange forskellige dyrearter bl.a. mere end 300 forskellige fuglearter.

  En af parkens mest populære attraktioner er Tham Phray Nkhon-grotten. For at nå grotten skal man først bestige et bjerg og derefter ned igen i grotten, som ligger dybt nede i jorden med et hul i "loftet", som tillader lyset at komme ned til en smuk pavilion i "thaistil", som ligger i bunden. Pavillionen er i sin tid bygget af Kong Rama V. Turen kan være ret hård, så det anbefales, man er i god form og har gode sko på og vand med til turen. Sam Roi Yod er rig på både fugle- og dyreliv, og er du heldig, kan du til tider opleve både gibbonaber, leguaner og andre eksotiske dyr.

 8. Wat Huay Mong Kong
  Besøg verdens formentlig største munkestatue. Skulpturen er ca. 12 m høj og ca. 9 m. bred og forestiller Luang Poh Tuad, som er en af de mest berømte buddhistiske munke i Thailand. Det siges om ham, at han en gang har slået havvand til ferskvand, og det menes derfor, at han havde overnaturlige kræfter. Dette er en af grundene til, at han har vundet så mange tilhængere, som er overbevist om, at hans hellighed vil hjælpe dem som en slags skytsengel og beskytte dem mod personlig ulykke.

  Skulpturen blev bygget i anledning af Hendes kongelige højhed Sirikits fødselsdag (August, 2004). Hele Wat Huay Mongkhon-området er meget velholdt. Ud over at være et turistmål fungerer stedet også som et rekreativt område for de mange lokale besøgende. I den henseende har stedet til formål at bevare det naturlige miljø så meget som muligt. Rundt omkring er der placeret skyggefulde pavilloner med komfortable bænke, som er opstillet ved næsten hvert eneste hjørne af hele området. Desuden huser Wat Huay Mong Khon også en flot indrettet pavillon, som det siges skulle indeholde levn af Buddhas jordiske rester. Pavillionen er åben for folk, der har lyst til at komme og bede.

 9. Rajaphakti park
  Færdigbygget i 2015 og en af Hua Hins nyeste attraktioner. 7 kæmpe statuer af de mest populære konger igennem Thailands historie. Parken ligger ca. 15 km syd for Hua Hin centrum, en tuk tuk eller taxi skal have ca. 500 baht for en tur frem og tilbage.

 10. Nationalparken Khao Sam Roi Yod
  Beliggende knap 50 kilometer syd for Hua Hin og vandfaldet Pala U, der ligger i et uberørt jungleområde vest for byen.

Sandstrand i Hua Hin 3 aber ved Hua Hin Palme og strand ved Hua Hin

Hvordan er vejret i Hua Hin? 

Du får fantastisk dejligt vejr året rundt i Hua Hin, og nogle vil mene, at det er den bedste helårsdestination i Thailand med sit særdeles stabile vejr. Du får 30 grader og solskin og dermed perfekt tempereret badevand. Når regnvejret kommer, er det ofte store korte regnskyl, hvorefter resten af dagen byder på lækkert vejr. Kun meget få dage om året regner det hele dagen.  Vejr og klima

Er Thailand ikke lige den destination, du leder efter? Verden byder heldigvis på mange unikke rejsedestinationer, som bare venter på at blive udforsket. Måske går din drømmeferie hellere til MaldiverneZanzibar eller De Arabiske Emirater? Uanset om du helst vil på en klassisk strandferie, en skøn luksusrejse eller et spændende øhop, vil du helst sikkert blive inspireret