Bangkok

Byen for de eventyrlystne

Her venter et væld af kultur, shoppingcentre og spændende oplevelser.

Bangkok - Den dynamiske metropol

Bangkok er Thailands spirituelle, kulturelle og politiske centrum og en af Asiens mest dynamiske metropoler. Millionbyens lyde, lugte, trafikale kaos og fugtige varme er grund til at nogle fravælger et besøg i heksekedlen Bangkok.

Men Bangkok er heldigvis også et sted, der emmer af energi og byder på fascinerende kontraster mellem gammelt og nyt, historiske monumenter, pragtfulde templer, gyldne buddhaer og spøjse små markeder.

Og den traditionelle thailandske livsstil er aldrig langt væk – også i Bangkok ses munkene, når de i orangefarvede klæder hver morgen samler almisser i medbragte skåle.

Bangkok er kendt for et spændende og sprudlende natteliv, der har en helt utrolig atmosfære, som enhver eventyrer skal opleve på egen krop.

 

Top Tours' udvalgte hoteller i Bangkok:

3* Bossotel Inn Hotel Bangkok. Rolige omgivelser i moderne og familievenlig oase, midt i Bangkoks travle gader

5* Chatrium Riverside. 5-stjernet luksus ved Chao Phraya flodens bredder i Bangkok.  

4* Ramada Plaza Menam Riverside. Lækkert tilflugsted i hjertet af pulserende Bangkok. 

4* Rembrandt Sukhumvit. Komfortabelt og hjemligt refugium med fokus på kulunariske oplevelser. 

Læs mere
per side

3 Items

Kombinationsrejse i Thailand

Lad Thailands vandveje tage dig med på en fascinerende rejse fra Chao Phraya-floden og millionbyen Bangkok, til junglen i luksustelt ved River Kwai-floden. Slut af med en badeferie i Hua Hin.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Øhop i Thailand

Thailands hovedstad og Siam-bugten byder på fantastiske oplevelser og afslapning - den perfekte kombination til dig, som gerne vil nyde både storby- og badeferie i ét.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Kombinationsrejse i Thailand

Oplev Thailands mange kontraster - fra den pulserende metropol Bangkok, til den rige natur og kultur i Chiang Mai, med afslutning og badeferie ved Phukets tropiske, billedskønne sandstrande.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

Sightseeing 
Bangkok har rigtig meget at byde på. Historiske monumenter og templer findes overalt i byen. Tag på tur til Chinatown, besøg kongepaladset Grand Palace og Wat Pho med den 46 meter lange liggende Buddha.
Oplev Bangkok fra vandsiden på en sejltur i ”longtailboat” på byens floder og små kanaler, kaldet klonger. Hvis tiden tillader det er også Jim Thomsons Thai House & Museum og Muang Boran ”Den Gamle By” et besøg værd.

Man kan også tage på romantisk ”Dinner Cruise” på Chao Phraya floden, hvor man får ikke kun en hyggelig aften med middag og musik, men også en mulighed for at se den oplyste by fra flodsiden.

En anden mulighed for en fantastisk middagsoplevelse er i udendørsrestauranten ”The Dome”, beliggende på 63. etage på toppen af en af Thailands højeste skyskrabere, State Tower. Udsigten heroppefra er exceptionel. Det er ikke nødvendigt at spise i restauranten for at opleve udsigten, en drink i baren kan også gøre det. 

Shopping 
Besøg nogle af de store shoppingcentre på Siam Square eller Sukhumvit Road for indkøb af mærkevarer og Chatuchak Weekend Marked eller natmarkedet på Patpong, hvis man elsker at snuse omkring og "prutte" om priserne.
Overalt i China Town findes små gader og stræder med lokale markeder med salg af varer som køkkenudstyr, tøj, elektronik mv. 

Trafik 
Bangkoks trafik på vejene er hårrejsende kaotisk. Det smarteste er, så vidt muligt, at bruge BTS – Bangkoks togsystem – der hurtigt og billigt bringer en rundt i byen. Busser, taxaer og Tuk-Tuks kan evt. bringe en det sidste stykke vej til den ønskede destination.

Hoteller i en by som Bangkok findes naturligvis i alle kategorier, lige fra mondæne luksushoteller over gode 3-stjernede hoteller til meget enkle værelser. Vi har valgt nogle stykker, der ud fra beliggenhed og standard vil passe til de flestes ønsker om et behageligt ophold.


Forslag til ture fra Bangkok:

Halvdagtur til Thonbury klongerne og Grand Palace
En dejlig bådtur ad Chao Phraya floden, hvor det lokale liv kan opleves tæt på. Der sejles gennem kanalerne og gøres stop ved Wat Arun (Temple of Dawn) – et af de smukkeste templer i Thailand. Bådturen ender ved Grand Palace, hvorfra der er guidet tur rundt i paladset.
 
Halvdags byrundtur med Grand Palace
Spændende tur til nogle af Bangkoks mest fantastiske templer, som blandt andet huser den 5 1/2 tons tunge guld buddha. Herefter guidet tur rundt i det enorme kongepalads.
 
Rice barge cruise på Chao Phraya floden
En hyggelig eftermiddagstur med båd gennem floderne. Der er afhentning på jeres hotel og herfra går turen til City Pier. Turen starter i båd-taxa og der sejles op ad floden. En engelsktalende guide peger de mest bemærkelsesværdige seværdigheder ud undervejs, som Temple of Dawn og Grand Palace. Oppe ad floden skiftes vandtaxien ud med en ombygget risbåd og turen går tilbage mod Bangkoks centrum i stille tempo. På båden er der arrangeret en stor anretning med lokal frugt og der serveres Mai Tai og softdrinks, inden der returneres til jeres hotel.
 
Aftencruise med middag på Grand Pearl
Afhentning på hotellet ca. kl. 19 og herfra transfer til havnen, hvorfra Grand Pearl afgår kl. 19.30. Der sejles ad Chao Phraya floden med Bangkok by night som kulisse. Ombord serveres en lækker international buffet, som kan nydes indenfor eller på dækket, hvor der er dækket op. Undervejs passerer båden flere smukt illuminerede broer, Grand Palace samt Temple of Dawn.  Den romantiske aften slutter kl. 21.30 hvorefter der er retur til hotellet. Drikkevarer er ikke inkluderet.
 
Siam Niramit aftenshow
Et fantastisk show der varer 1½ time, hvor historien om det gamle Siam fortælles gennem dans, musik og optræden på en kæmpe scene. Showet kan bookes både med og uden middagsbuffet og inkluderer transfer til og fra jeres hotel.
 
Krokodille farm og Ancient city
En heldagstur med frokost inkluderet. Afhentning fra hotellet i Bangkok og herfra går turen til Ancient City – et levende museum hvor forskellige dele af Thailands historie er genskabt. Herfra går turen til verdens største krokodillefarm, Samutorakam og Zoo. Farmen er skabt med henblik på at opretholde bestanden, og uddanne folk i bevarelsen af dyreliv. Herefter går turen tilbage til jeres hotel.
Krokodilleturen kan også bookes uden Ancient city.
 
Det gamle Bangkok – heldags cykeltur
En fredelig tur med båd og på cykel langs Chao Phraya floden for at se de historiske steder. Turen foregår væk fra Bangkoks skyskrabere, som byttes ud med det lokale liv langs floden. Undervejs opleves blandt andet historiske templer, flydende markeder, orkide-farme og der sejles med longtailbåd gennem de små kanaler i byen. Der er inkluderet frokost, snacks samt drikkevand.
Turen er velegnet for hele familien og er ikke fysisk krævende.
 
Heldagstur til Damnoen flydende marked og River Kwai
Afhentning på hotellet kl. 7 og herfra går turen til Damnoen flydende marked, det mest interessante flydende marked i Thailand. Efter ca 1 ½ times køretur sejles med med longtailbåd gennem kanalerne, hvor det lokale liv kan opleves sammen med handlen på det flydende marked. Herefter køres I til Kanchanburi, hvor der stoppes ved broen over River Kwai. Der er også besøg på museet, som viser broens historie. Inden turen går hjem besøges kirkegården, hvor de estimerede 9.000 soldater der mistede livet under opførelsen af Dødens Jernbane ligger begravet.