La Manga

Spanierne kalder La Manga for Spaniens perle

La Manga ligger i Murcia provinsen og har et af de varmeste klimaer i Spanien, med flere solskinsdage end andre områder og en vandtemperatur højere end gennemsnittet kaldes kysten ” Costa Calida” – den varme kyst.

Et paradis mellem to have

La Manga er en næsten 20 kilometer lang landtange som ligger med Middelhavet på den ene side og Mar Menor på den anden. På det smalleste sted er tangen kun 75 meter bred og på det bredeste sted er der 1,5 km.

Der er mere end 44 kilometer hvide sandstrande og et krystalklart vand. Her kan man nyde solen og de mange aktiviteter La Manga har at byde på, hele året rundt.
Du kan om morgenen opleve de mest fantastiske solopgange over middelhavet og de smukkeste solnedgange ud over Mar Menor og fastlandet om aftenen.

Spanierne kalder La Manga for Spaniens perle – og det er bestemt ikke uden grund.

Om vinteren bor der ca. 20.000 på La Manga, dette tal vokser kraftigt om sommeren (250.000), idet La Manga er et yndet turistmål for Spaniere såvel som for andre europæere. I sommer- sæsonen er her masser af aktiviteter for de små, som f,eks. Tivoli, og store legepladser både på stranden og ude i vandet.

For de voksne er ”Zoco” – hjertet af La Manga - værd at besøge. Her er et væld af shopping muligheder, barer, restauranter samt et pulserende natteliv. Den store lystbådehavn er også et
besøg værd, med de mange barer, samt restauranter.

Først på La Manga finder man fiskerlandsbyen ”Cabo de Palos” med det berømte fyrtårn. I den charmerende by finder man nogle af La Mangas bedste fiskerestauranter.

På La Manga er der to beskyttede naturreservater. I den nordlige ende er saltminerne ” Parque regional de salinas” og ” Arenales de San Pedro” og i den sydlige del ligger saltminerne ” Las
salinas de Marchamalo” og ”Las Amoladeres”.

På La Manga har du virkelig muligheden for at leve det gode liv. Her er alt hvad hjertet begærer sol, strand, fantastisk klima og et væld af aktivitetsmuligheder.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.