Gran Canaria

Gran Canaria er som et lille kontinent i miniature størrelse og en fantastisk destination.

I vil finde en masse forskellige oplevelser der vil gøre hver dag til noget specielt. Nyd næsten 60 km gylden sandstrand og endeløse klitter eller de skønne landskaber med store kløfter og eksotisk vegetation. 

Gran Canaria

Gran Canaria er som et lille kontinent i miniature størrelse og en fantastisk destination, hvor I vil finde en masse forskellige oplevelser der vil gøre hver dag til noget specielt. Nyd næsten 60 km gylden sandstrand og endeløse klitter eller de skønne landskaber med store kløfter og eksotisk vegetation. Man kan gå en tur i de kanariske fyrretræsskove eller de fantastiske billedskønne landsbyer. Til vest finder I Nublo Rural Park som vil gøre jer åndeløse og i øst finder I den smukke store hovedstad Las Palmas, som er fuld af spændende ting I kan opleve.

Øen er blevet proklameret til at være et biosfærereserve af UNESCO grundet dens unikke naturresourcer og de vulkanske landskaber, øens unikke makaronesiske flora og de omfattende fyrretræsskove. Det er også det perfekte sted at spille golf grundet de 12 måneder solskinsdage og det store udvalg af kvalitets golfbaner. Dunes of Maspalomas er et overraskende mix af ørken og oase i det sydlige Gran Canaria og et unikt og smukt natur område med en stor variation i økosystemet. Klitterne bliver konstant formet af vinden, så de ændrer udseende hver dag og er derfor en meget spændende attraktion. 

 

Blandt andre fascinerende seværdigheder kan I besøge Puerto Mogans kyst landsby som oser af charme. Den stille og charmerende havneby er et skønt tilflugtssted med dens intime strande, ikoniske arkitektur, blomsterhaver og små broer over saltvandskanaler. Endnu et spændende sted at besøge er den historiske landsby Agaete, hvilket virker som om den er flere millioner kilometer væk fra masseturismen og er dermed perfekte til afslapning. Udforsk den smukke gamle bydel, slik sol ved den lille havnestrand eller i de naturlige pools, fisk ved solnedgang, spis lækker lokal mad i en af landsbyen restauranter eller slap af og nyd den rolige atmosfære i byen.  

 

Den idylliske og kosmopolitiske by Las Palmas de Gran Canaria omfavner mere end 5 århundreder af historie og den atmosfæriske og charmerende originale gamle by Vegueta vil helt sikkert gøre jer begejstrede. Området, som i slutningen af det 15. århundrede “fødte” Las Palmas er en imponerende enklave af traditionel arkitektur, brostensbelagte gader og gamle huse med træbalkoner er en fremragende grund til at forlade stranden for en kort stund. På en gåtur gennem den gamle bydel vil I komme forbi en række stilarter fra den sene-gotiske periode til renæssancen og der er en masse steder hvor I kan slappe af på en af cafeerne eller restauranterne i solen. 
Playa del Inglés

I den sydlige del af Gran Canaria finder I Playa del Inglés, som er en af de største og travleste dele af øen. Den største attraktion er den brede sandstrand der strækker sig på Maspalomas til San Agustin i nord. Der er en skøn promenade I kan slentre ned af lands stranden omkranset af frodige haver. Byen består af lejlighedskomplekser, hoteller og shopping centre, særligt det kendte Yumbo center er et besøg værd.


Maspalomas

Beliggende i det sydlige Gran Canaria med 5 km gylden sandstrand der er flankeret af Maspalomas Dunes Nature Reserve finder I Maspalomas. Her er der plads til både oplevelser og afslapning. Området Faro de Maspalomas er kendt for at være et af de bedste steder at gå en dejlig aftentur og få en drink på den skønne promenade, hvor I finder adskillige barer, restauranter og shoppingcentre, som I kan nyde!

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.