De Baleariske Øer

De Baleariske Øer rumer mange spændende attraktioner.

Øst for det spanske fastland er De Baleariske Øer - Ibiza, Formentera, Mallorca & Minorca uden tvivl de mest populære destinationer i hele Middelhavet og det vil ikke tage jer lang tid at finde ud af hvorfor. 

De Beleariske Øer

Hver er øerne opretholder sin egen særskilte karakter og er anderledes fra resten af Spanien. I vil finde fortryllende bugter, fantastiske solnedgange og frodig natur i det smukke landskab. I kan nyde øerne på lige den måde I har lyst: afslapning i den skønne atmosfære der emmer af fred og ro eller feste til tidligt på morgenen på en af øernes vilde natklubber. 

Øerne er steder, hvor I kan nyde en gåtur gennem gaderne i en fiskerlandsby og udforske den fantastiske natur eller prøve en af de mange vandsportsaktiviteter der er til rådighed på øerne. Minorca og Formentera er to små hjørner af paradis i Middelhavet, og her kan I nyde absolut ro.

Mallorca og Ibiza er de største øer. Hovedattraktionerne på Mallorca inkluderer hovedstaden Palma, Cabrera Nationalpark og Sierre de Tramontana bjergene.

Ibiza er kommet på UNESCOs verdensarvsliste for øens rige biodiversitet og kulturelle atraktioner, hvilket inkluderer det fønikiske arkæologiske område Sa Caleta, Puig des Molins nekropolis og det historiske centrum Eivissa.


De Baleariske Øer har gennem århundrede tiltrukket kunstnere, kongelige, jetsettere, skuespillere, politikere, forretningsfolk og tusindvis af andre gode mennesker er blevet opslugt af det magiske og smukke ved disse herlige øer.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.