Costa del Sol/Malaga

Costa del sol - Der hvor solen danser

Med den helårlige milde og varmende sol bliver Andalusien til en spændende kulturel turisme destination med fantastiske og endeløse muligheder for eventyr og oplevelser.

Spaniens solkyst

Den magiske sydlige region dækker stort set hele det sydlige spanien og tilbyder en fantastisk farvepalette af kontraster der kombinerer gamle byer, rig maurisk arv, ørkner, vinmarker, fantastiske strande, imponerende bjergkæder - herunder den fascinerende Sierre Nevada Range, som er det højeste bjerg med det mest sydlige skiresort i Europa. 

Andalusien er hjem til Flamenco, fantastiske UNESCO World Heritage Sites, naturreservater, sherry, hvidvaskede smukke byer, fantastisk arkitektur og mere end alt en fantastisk og åbensindet befolkning der venter jeres besøg!


Malaga provinsen

Den kosmopolitiske Malaga-provins er et historiske mødested for indflydelser af en lang række kulturer og oprindelser, og er i dag den primære kraft i Andalusiens turistindustri. Malaga-provinsen holder traditionerne i live ved at være et åbensindet og kreativt land. Den vigtige turistindustri der er centreret omkring den moderne Malaga internationale “Pablo Picasso” lufthavn tilbyder en lang række imponerende oplevelser.

Maritime Malaga ved kysten, hvor vinteren aldrig kommer; og med et bjergkald inde i landet, hvor naturen viser sig i al sin pagt. Hvide landsbyer med deres attraktive arkitektur, indpakket i en romantisk legende, lader lidt lys skinne ind i de ellers afsondrede dale, hvor livet fredfyldt går sin gang. Fra toppen af bjergene kan I se horisonten, indtil den forsvinder i det enorme blå hav. 

Malaga provinsen har en over 160 kilometer lang kyststrækning, og der er i alt 14 distrikter, der ligger lige ud til Middelhavet. I kan finde gemte enklaver i uspoleret natur, såvel som mere etablerede og turist resorts. Strandene i både den østlige og vestlige del af provinsen, er så attraktive at de har gjort Costa del Sol til en af de førende internationale destinationer.

Et must at se er landskabet inde i landet, med mere end 15 officielt beskyttede områder, der er klassificeret som naturreservater, naturlige områder eller naturlige varetegn. Nogle af disse steder kan være enten i det dybe Middelhav, eller på de højeste bjergtoppe. I vil også kunne finde magiske skove og floder hvor I kan finde ræve, gyldne ørne og den spanske alpestenbuk. 

I vil også kunne finde endeløse gastronomiske lækkerier ved Malagas kyst. Små fisk (ansjoser, rød multe, makrel, blæksprutte og babyblæksprutte) serveret stegt er den kendetegnende ret i køkkenet, der er karakteriseret af retternes simple præsentation og fantastiske smag. Rejerne fra bugten, muslingerne og de kogte eller grillede rejser fra Dublin Bay har alle en helt unik smag.

Lidt længere væk fra kysten - inde i provinsen, finder I lækkert kureret kød og hjertelige retter. Der er uendeligt mange opskifter på gazpacho (kold grøntsagssuppe) i Malaga: ajoblanco (med hvidløg og mandler), porra antequerana, gazpachuelo (med fisk)... De lokalt-producerede vine, lavet af rosiner og muscateldruer, og den søde Pedro Ximénez vin er internationalt kendt. Et helt univers af smage kan nydes på turen rundt i denne fantastiske provins, som kan virke som et endeløst hav af fantastiske eventyr og oplevelser!

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Benalmadena Costa

Kosmopolitiske Benalmadena Costa er en smuk kyststrækning der ligger ca 15 km syd for Malaga fyldt med restauranter, barer og butikker. En af de primære attraktioner i Benalmadena er promenaden der strækker sig langs kysten. Tag en pause på den betagende verdensklasse arabiskstilede Puerto Marina lysthavn. I kan også prøve en tur med kabelbane fra Arroyo de la Miel til toppen af Monte Calamorro, hvor I kan få fantastiske panoramiske udsigter over området og den Nordafrikanske kyst, som vil tage vejret fra jer!

 

Torremolinos

Torremolinos er kendt for at være stedet hvor det hele startede takket være beliggenheden tæt på Malagas internationale lufthavn. Området har over årene udviklet sig til at være et attraktivt og tiltrækkende område der er kendt for sine rene sandstrande, stort udvalg af hoteller, restauranter og et spændende univers af underholdning, aktiviteter og natteliv. Byen reflekterer kulturen og dens historie med en masse unikke friske fiskebarer der ligger midt i centrum og er omringet af eksklusive butikker.

Fuengirola

Beliggende 25 km fra Malaga finder I Fuengirola, som befinder sig på mellem en smuk bugt og bjerge under den mytiske hvidvaskede by Mijas. Tidligere har Fuengirola været en lille fiskerby som nu er blevet en levende storby med sin helt egen unikke karakter. I finder mange fine tapas barer, gode cafeer og restauranter sammen med en masse fine butikker, hvor I kan få styr på jeres ferieshopping. I kan også nyde de smukke strande og den skønne lysthavn.