Alicante & Costa Calida

Costa Blanca, strækker sig over 370 km fra nord til syd og har smukke kystveje.

Holder du ferie i Alicante, holder du ferie på Costa Blanca. Tag rundt og oplev de skønne badestrande, de små hyggelige kystbyer og ikke mindst den dejlige kystvej, der er en seværdighed i sig selv.

Alicante og Costa Calida

Området omkring Alicante er faktisk det sundeste område i hele verden (ifølge WHO). Helt specielt er de to naturlige saltsøer der er populære udflugtsmål i området og som traditionelt hævdes at være utrolig gavnlige for folk med blandt andet lungeproblemer.

Byens milde klima betyder, at strandlivet kan udfolde sig næsten hele året rundt, med masser af strande at vælge mellem. Dette uden tvivl en af byens stærke sider.

Men der er mere at foretage sig, end strand og hav, fordi Alicante er en by med tre tusind års historie på bagen. Kysthovedstaden har en kosmopolitisk charme, med brede boulevarder, fortovscaféer og et imponerende slot, som ligger på toppen af bjerget Benacantil, i 166 meters højde over den nærliggende havoverflade.

Nord for byen tilbyder kysten enhver mulighed for solbadning, lige fra rækker af plastic-liggestole til hyggelige, klippefyldte bugter. Men for at se det ægte Spanien, skal man tage ind i landet og opdage oldtidens badstuer, pinjeskovene og palmelundene, som i et impressionistisk maleri med vilde valmuer og okkerjord. Alicante er hovedstaden i denne provins, det er en smuk og elegant by med et moderne havneområde med fine restauranter og barer bygget op omkring marinaen. Her findes både små fortovscafeer og imponerende stormagasiner. Der er mange indkøbsmuligheder og storcentre i byen.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.