Bintan Island

Tropeø med dejlige resorts, gode golfbaner og masser af aktiviteter

Tropeø med dejlige resorts, gode golfbaner og masser af aktiviteter for de rejsende som ønsker at kombinere afslapning med oplevelser.

Bintan Island

Bintan Island byder på masser af spændende historie, palmer, idylliske strande og al slags vandsport. Bintan Island ligger i det indonesiske Riau Øhav. Top Tours hjælper med at skræddersy en ferie, som passer præcis til dine ønsker. Få en fantastisk ferie med Top Tours. 

Bintan Island er en af Singapores nyere attraktioner, den største af 3.200 øer i det indonesiske Riau Øhav og den 3. største af 27 provinser. Beliggende kun 45 kilometer sydøst for Singapore er øen let tilgængelig via en 45 minutters sejltur med katamaran fra Singapores Tanah Merah Færge Terminal.

Bintan tilhører Indonesien og som dansker er det muligt at få visa ved ankomst. På øens nordlige del ligger Bintan Resorts, med 18 kilometer uberørt hvid sandstrand, azurblåt hav med et rigt undervandsliv, svajende kokospalmer og et perfekt åndehul for dem der gerne vil kombinere storbylivet i Singapore med sol, sand og vand.

Her er alle former for overnatningsmuligheder - hoteller, luksus villaer og bungalows. Er man glad for vandsport, er dette stedet. Her er det muligt at dyrke hvilken som helst slags vandsport man kan tænke sig.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Bintan har en lang historie bag sig. Den blev nævnt i den kinesiske opdagelsesrejsende Admiral Cheng Hos rejsebeskrivelser helt tilbage i det 11. århundrede. Siden den tid har Bintan været på handelsruterne mellem Indonesien, Kina, Mellemøsten og Indien. Bugis søfarerne og handelsrejsende bragte krydderier fra andre øer, mens de kinesiske handlende bragte te, porcelæn og silke. Araberne købte nelliker, peber og muskatnød og sendte det videre til Europa. I det 18. århundrede kom hollænderne, briterne og amerikanerne og handlede med tin, opium og peber. 

I dag kan besøgende til Bintan opleve den travle havn i øens hovedby Tanjung Pinang, som er en mærkværdig gammel by karakteriseret af rækker af huse på pæle, kædet sammen af en labyrint af små gangstier. Man kan opleve Bintans indonesiske arv i de mange charmerende fiskerlandsbyer der udstråler afslappet landsby atmosfære. Her er også Sultanens Moske, royale mausulæer og paladsruiner.