Algarvekysten

På Algarvekysten finder I nogle af Europas bedste strande

Der er 3.000 solskinstimer om året og temperaturene i sommeren ligger omkring de 30 grader, om vinteren er der omkring 15 grader. 

Algarvekysten

Algarves kyststrækning er næsten 200 km lang, og der er dermed rig mulighed for at finde en strand, der passer perfekt til jeres behov.  

Langs kysten kan I både finde strande med klipper og huler, såsom Três Irmãos og Praia da Alvor, som ligger ved Alvor. I kan også tage et smut til Algarves ældste og mest kendte strand Praia da Rocha, som har en fin bred sandstrand.

Søger I mere romantiske strande, tæt på byliv og med hyggelige promenader, kan I overveje at besøge enten Praia da Mareta i Sagres eller Praia da Luz i Lagos. Begge strande er tæt på restauranter, barer og hyggelig underholdning og der er massere af liv på strandene om sommeren. Praia da Luz har også en skøn strandpromenade, der er helt perfekt til en hyggelig gåtur.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

I den charmerende kystby Armação de Pêra, ca. 15 km vest for Albufeira, finder I en af de længste og mest eventyrlige stranden i Portugal. Her har I massere af muligheder for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tage ud og sejle eller bare slappe af på stranden eller nyde en drink ved en af de hyggelige strandbarer.


Algarvekysten byder selvfølgelig også på meget andet end “bare” smukke sandstrande. Her kan I også spille golf, og grundet det behagelige klima kan I allerede starte golfsæsonen i januar, mens sneen stadig falder hjemme i Danmark.


Der er også en masse spændende kultur og monumenter at opleve i Algarve. Tag en tur til regionens hovedstad Faro, hvor I kan besøge museer, kigge på smukke bygninger eller nyde en dag med shopping og afslapning på en af de hyggelige cafeer i byen. Der er selvfølgelig også et par smukke kirker I kan kigge på, når I går rundt i den fine by.