Taman Negara Nationalpark

Nationalpark med fantastisk natur

Regnskoven i Taman Negara National Park noget af det ældste i verden og eksperter mener, at der har været regnskov her i 130 mio år.

Taman Negara Nationalpark

Hvis man kunne tænke sig at tage på tur i tæt regnskov, er Taman Negara et af de bedste steder i Sydøstasien at gøre det.

Taman Negara byder på et fantastisk flora og fauna. De gigantiske træer er dækket af slyngplanter og kun enkelte solstrejf trænger igennem de tætte trækroner. Den fugtige jordbund er perfekt grobund for tropiske planter og parken er et af de steder i verden, hvor flest forskellige plante- og dyrearter er samlet. Blandt andet har Zoologisk have i København et forskningssamarbejde med nationalparken omkring tapierne, der findes i omårdet. Derudover findes der i nationalparken mange forskellige arter af aber, vildsvin, elefanter, tigre, leoparder og meget mere.

Taman Negara National Park er et oplagt sted at tage på vandretur, da parken byder på et omfattende net af gode vandrestier og mulighed for ledsagelse af en rutineret lokal guide.
I vores pakketure er inkluderet morgenmad, frokost og aftensmad under opholdet i taman Negara.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Taman Negara 3 dage / 2 nætter

Dag 1 Afhentning på hotellet i Kuala Lumpur mellem kl. 7 og 8 og turen går i bus eller bil mod Taman Negara National Park.
Det tager ca. 3 timer at nå Ketty Tembeling Jetty. Her spises frokost (for egen regning), hvorefter turen fortsætter med langbåd på Tembeling River. Det er en smuk tur på floden, hvor I undervejs til Taman Negaras hovedkvarter Kuala Tahan passerer gummitræplantager og små Malai landsbyer. Ved Ankomst til Mutiara Taman Negara er der check in og en video præsentation at nationalparken. 
I har et par timer på egen hånd, inden middagen og hen ad aftenen skal man på en guidet nattur i junglen - en meget speciel oplevelse. I får udleveret lygter og dyrene vil kunne høres og ses under jeres tur. I returnerer sent på aftenen til lodgen for overnatning.

Dag 2 :Efter morgenmaden begiver I jer ud på en fantastisk tur - en ”Canopy Walk” som nærmest kan beskrives som en vandretur i trætoppene ad hængebroer spændt ud mellem træerne. Ruten er  med sine 500 meter verdens længste og her flyver fuglene tæt forbi og aber kan betragtes i øjenhøjde. Videre går det til Tereksek Hill, en god vandretur, stejl nogle steder, men med storslåede udsigter undervejs.
Efter frokost på Mutiara er det tid til at sejle ad floderne og de små vandfald der giver lidt ekstra fart til båden. Det er ikke vildere end at alle kan være med, og en sjov måde at opleve regnskoven. I lægger til ved Orang Asli bosted hvor I får mulighed for at afprøve jeres evner indenfor pusterør. Det har i mange hundrede år været måden Orang Asli folket jagede på, og er det stadig.
Sidst på eftermiddagem returmeres til Mutiara hvor aftensmaden nydes.

Dag 3 : Efter morgenmaden er der tid til at nyde en kop kaffe i et af udsigtstårnene hvorfra der er smuk udsigt over regnskoven. Lydene fra skoven der vågner er helt speciel her, så tag jer god tid og få det sidste med. Ved middagstid går turen retur mod Kuala Lumpur, eller videre til Penang, med ankomst på hotellet midt på eftermiddagen.

Turen kan forlænges med 1 overnatning. Den ekstra dag inkluderer bådtur til Lata Berkoh med madpakker. Her er der vandretur og mulighed for en svæmmetur i det forfriskende vand.
Merpris for forlængelse af turen er kr. 850 pr person