Redang Island

Smuk ø på østsiden af Malaysia

Et lille tropisk paradis - med frodig tropisk regnskov der vokser helt ned til de gyldne sandstrande og et enestående smukt undervandsliv.

Et tropisk paradis

Et lille tropisk paradis - med frodig tropisk regnskov der vokser helt ned til de gyldne sandstrande og et enestående smukt undervandsliv. Redang Island er den største af en gruppe på ni småøer, beliggende ud for Malaysias østkyst.

Øen som er en del af en marine nationalpark, og er beskyttet, byder på rigtig fine undervandsoplevelser og er en populær destination for dykkere.
Der bor ikke mange mennesker på Redang og her er kun få hoteller, så her er rig mulighed for at finde et øde sted, bade i det turkisblå hav og nyde livet på stranden under de let svajende palmer. Hotelstandarden er generelt højere her end på Perhentian.

Besøg eventuelt den lille fiskerlandsby Kampung Air eller følg de små junglestier til fantastiske udkigspunkter over de små øer. For dykkere er der adskillige verdensklasse dykkersites i nærheden. For snorklere er der uroligt smukke koralhaver og en overflod af fisk i alle farver en kort svømmetur fra strandene.

Redang er et rejsemål for jer der gerne vil slappe af, nyde hinanden og en fantastisk frodig natur. Øen kan kimbineres med Perhentian som nåes med speed-båd - turen tager ca 1 time,

Sæsonen er fra marts - midt oktober,

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.